JNT


Jakobstadsnejdens Telefon Ab

monttu

JNT Fiber

Våra behov av snabb kommunikation blir allt större. Det skall gå allt snabbare att ladda ned och surfa på nätet. Vi vill kunna se högkvalitativa kabel-TV kanaler i HD upplösning samt ta del av alla de nya TV tjänster som möjliggörs via IPTV. Att ringa, ja t.o.m. gratis via nätet skall också vara en självklarhet.

Med en JNT fiberanslutning förverkligas allt detta och mycket därtill. Din fastighet är klar att möta dagens och morgondagens krav på snabb och säker kommunikation och under lång tid framöver. Fiberanslutningen höjer också värdet på din fastighet.

JNT ligger i landets absoluta topp gällande fiberutbyggnaden. Vi har byggt fibernät sedan 1986 och bygger  i Jakobstad, Nykarleby, Pedersöre, Larsmo och Evijärvi. Bor eller bygger du inom ett område som ännu inte är utbyggt är det inga problem. Vi förverkligar då din anslutning över kopparnät och ansluter din fastighet till fibernätet så fort området är utbyggt. Du betalar för anslutningen först då vi kopplat in fibern.

Intresserad?

Vänd dig med förtroende till oss. Tag kontakt när det passar dig bäst så berättar vi mera för att gemensamt komma fram till vad som är den bästa lösningen just för din fastighet, gammal som ny, liten som stor.

Du når vårt fiberteam på telefon 06-786 8210 eller e-post: fiberteam[a]jnt.fi

Besöksadress: Alholmsgatan 3, Jakobstad, våning 2.