Bredband - Fast & mobilt bredband | JNT

Bredbandstjänster

Bredband är ett enkelt och pålitligt sätt att ansluta sig till internet. JNT erbjuder Internet-tjänster till privatpersoner i nejden.

EXPERTER PÅ BREDBANDSTJÄNSTER

På JNT är vi något av experter när det kommer till Bredbandstjänster. Vi har i många år levererat olika typer av tjänster till företag och privatpersoner i nejden. Oavsett om det handlar om supersnabbt bredband via fiber eller ADSL så är våra tjänster både driftsäkra och prisvärda.

 

Speedtest - Här kan du mäta hastigheten på din internetanslutning

Om du har svårt att bestämma dig så kan du alltid kontakta oss på kundservice. Vi finns där för dig!

Sture Cederberg
Network specialist

KONTAKTA KUNDSERVICE

SE VILKA BREDBANDSTJÄNSTER DU KAN FÅ

Supersnabbt Internet

Som privatkund och boende i ett egnahemshus eller bostadsbolag som är kopplat till fibernätet, kan du välja bland olika hastigheter på din Internetanslutning. Undersök vilken hastighet du kan få genom adresskollen eller ring vår kundtjänst. 

ADSL

Har du inte en fiberanslutning kan du ändå surfa snabbt genom vår ADSL-tjänst. Förbindelsen går då via telefonnätet och den hastighet du kan få beror på hur långt det är mellan telecentralen och bostaden.

DuoBredband

Vi erbjuder DuoBredband på alla våra fasta bredbandsanslutningar i kombination med dna:s Mobila bredband. Två leverantörer men endast en faktura