JNT Fiber i Vasaregionen

JNT Fiber i Vasaregionen

Omtyckta och populära tjänster

Öka din livskvalitet med JNT Fiber

En JNT Fiberanslutning leder till många fördelar. Här får du information om varför just du borde investera i en fiberanslutning.

 

Med JNT Fiber har du möjlighet att få tillgång till följande:

 

Internet i toppklass

Underhållande TV i form av kabel-tv eller IPTV

Förmånlig telefoni

 

+ Dessutom blir din fastighet mer attraktiv på bostadsmarknaden.

 

JNT är i full gång med byggandet av fiber i områden i både Vasa och Korsholm.

Områden vi delvis anslutit till vårt fibernät är Vasa centrum, Sunnanvik, Vasklot, Smedsby och Kvevlax och vi fortsätter utbyggnaden vartefter och där tillräckligt mycket intresse finns. 

 

Anmäl ditt fiberintresse här.


Om JNT

JNT (Jakobstadsnejdens Telefon Ab) grundades 1887 i Jakobstad var vi fortfarande har vårt huvudkontor. Vi är det tredje äldsta bolaget i telecom-branschen i Finland.

 

JNT är verksamt inom samtliga delområden inom telekom: data, telefoni, TV och IT-lösningar. Vårt huvudsakliga marknadsområde är framför allt Österbotten och i synnerhet kustområdet. Vi betjänar privatpersoner, företag, städer och kommuner på svenska, finska och engelska. 

 

Vi vill vara det naturliga valet för alla som behöver telekomtjänster. Våra värderingar är att vara en lokal, pålitlig samarbetspartner och att erbjuda betjäning på kundens villkor.

 

Du når vår kundtjänst på tel. 06 786 8222 och vår Fiberförsäljning på tel. 06 786 8210.


Internet i toppklass

Kontinuerligt lanseras tjänster som kräver en bandbredd som endast en fiberanslutning klarar av. Med en fiberanslutning behöver du inte sura över långsamt internet, du kommer att ha nästintill obegränsad kapacitet med en snabb stabil och symmetrisk uppkoppling. Vi erbjuder olika hastigheter, du väljer själv den hastighet som passar dig bäst. 

Underhållande TV

Med en JNT Fiberanslutning får du också tillgång till kvalitativa TV-tjänster. Du väljer själv om du vill ha traditionell kabel-tv eller den flexibla IPTV-tjänsten. Båda tjänsterna bjuder på ett brett utbud kanaler och kanalpaket, även i HD-kvalitet. 

 

Läs mer om kabel-tv och IPTV via knappen nedan. 

Förmånlig telefoni

MultiVoice är en modern fast telefonanslutning som fungerar oberoende av internetoperatör. Med MultiVoice går dina samtal över internet och samtalen mellan MultiVoice-anslutningar är gratis överallt i världen. Du ringer med din vanliga fasta telefon, IP-telefon, smarttelefon, surfplatta eller dator. Tjänsten kräver en fast internetanslutning.