JNT Fiber i Jakobstadsregionen

JNT Fiber i Jakobstadsregionen

JNT Fiber

Allt fler tjänster kräver en snabb internetuppkoppling och framöver kommer mer och mer tjänster kräva en bandbredd som endast fiberanslutningen klarar av. Här kommer JNT Fiber in i bilden. 

 

JNT har byggt fibernät sedan 1986 och besitter en bred kunskap inom detta område. Vi tror på fiber och är säkra på att en snabb och stabil internetanslutning hör till både dagens och framtidens behov. Därför har vi byggt ett fibernät som hör till de bäst utvecklade i hela landet.

 

Vi bygger i Jakobstad, Nykarleby, Pedersöre, Larsmo, Evijärvi, Oravais, Karleby samt i delar av Terjärv. Vi bygger även till ställen i Vasaregionen där det finns tillräcklig efterfrågan. 

Peter Björkström
Försäljare

Anmäl ditt fiberintresse här!

Fiber till din fastighet

Kostnaden för fiberanslutningen varierar beroende på bostadsområde.

 

Det finns tre prisklasser: 1390€, 1590€ och 1760€.

 

Därtill kan eventuella grävarbeten på tomten tillkomma, priset är 18,60€/m.

 

Kontakta gärna vårt fiberteam för att få en kostnadsfri priskalkyl. 

Tel. 06 786 8210

fiberteam[a]jnt.fi

 

Möjlighet till avbetalning

Ex. Fiberanslutningens kostnad är 1590€.

Engångsavgift 250€ + 39,86€/månad i 36 månader (tot. 1687,96€).


Internet via fiber

Kontinuerligt lanseras tjänster som kräver en bandbredd som endast en fiberanslutning klarar av. Med en fiberanslutning behöver du inte sura över långsamt internet, du kommer att ha nästintill obegränsad kapacitet med en snabb, stabil och symmetrisk uppkoppling.

 

Vi erbjuder olika hastigheter, du väljer själv den hastighet som passar dig bäst.

IPTV

IPTV-tjänsten är mer än bara TV. Med IPTV finns det möjlighet att beställa en mängd
tilläggstjänster som gör TV-tittandet ännu bekvämare. Med Spin+ kan du spela in program och serier kontinuerligt och med mobil IPTV tar du med dig TV:n vart du än går.

Förutom dessa tjänster kan du också hyra film och beställa tilläggstjänster och kanalpaket direkt i TV:n. Både tidsbesparande och enkelt.

Multivoice

MultiVoice är en VoIP-tjänst (Voice over IP) som till stor del motsvarar en fast telefonanslutning men samtalen rings med hjälp av internet. Samtal mellan multivoice anslutningar är kostnadsfria.

 

Du behöver ändå ingen dator för att kunna ringa. Du kan använda din vanliga fasta telefon eller köpa en modern IP-telefon. Du kan också ringa med hjälp av din dator, surfplatta eller via din smarttelefon förutsatt att du har tillgång till internet.