Asiakaslähtöinen B2B-myyjä Vaasaan

Etsimme kollegaa, joka on kiinnostunut teknisistä ratkaisuista, nauttii sosiaalisesta ja monipuolisesta työympäristöstä ja omaa vahvat myyntitaidot. Haemme:

Myyntitiimimme auttaa Pohjanmaan yrityksiä laadukkailla ICT-ratkaisuilla, jotka tekevät heidän päivittäisestä työstään parempaa ja helpompaa. Työkalujasi myyjänä ovat JNT:n ICT-ratkaisujen valikoima, turvallinen ja houkutteleva työpaikka, avuliaat ja osaavat kollegat sekä uusin teknologia.

Tehtäviisi kuuluu aktiivinen yhteydenpito sekä uusiin että nykyisiin yrityksiin konsultoidaksesi niitä tieto- ja viestintäteknisistä ratkaisuista. Yhdessä asiakkaan kanssa arvioit tämänhetkisen tilanteen, jotta voit tarjota heille palveluja, jotka helpottavat heidän jokapäiväistä työskentelyänsä.

JNT tähtää pitkiin asiakassuhteisiin, minkä vuoksi jokaisella yritysvierailulla on tavoitteena synnyttää myönteinen mielikuva JNT:stä ja saada tyytyväisiä asiakkaita. Annat JNT:lle kasvot, minkä vuoksi kannat vastuun itsevarmasti, herätät luottamusta ja loistat tiedoillasi. Palvelemme asiakkaitamme sekä suomeksi että ruotsiksi, joten odotamme sinulta sujuvaa suomen- sekä ruotsin kielen taitoa.

Meillä on avoin työkulttuuri kollegoiden kesken, ja sinulla on aina mahtava tiimi tukenasi. Huolehdimme siitä, että sinulla on parhaat mahdolliset edellytykset menestyä työssäsi, ja kollegasi auttavat sinua tarvittaessa.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja työskentelyalueesi on pääasiassa Vaasan seutu, mutta voit tehdä töitä joko Vaasan tai Pietarsaaren konttorilta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Sinulla voi olla kaupallisen tai teknisen alan tausta, mutta koulutustasi tärkeämpää on kokemuksesi. Se, mitä, olet aiemmin tehnyt, ja kuinka hyvin olet onnistunut tavoitteissasi, painaa paljon vaakakupissamme. Aiempi kokemus B2B-myynnistä Pohjanmaan alueella antaa sinulle ehdottomasti parhaat eväät työhön, mutta se ei ole edellytys. Jos sinulla ei ole kokemusta alalta, mutta olet myyntitaitoinen läpikotaisin, ratkaisu on olemassa.

Onnistuaksesi tässä tehtävässä sinun on oltava hyvä kuuntelija ymmärtääksesi asiakkaita ja heidän tarpeitaan, sinulla on oltava halua viedä asioita eteenpäin ja sinun on oltava tiimipelaaja. Sosiaaliset taidot ja hyvät viestintätaidot ovat asioita, joita odotamme sinun omaavan.

JNT on menestyvä yritys, joka toimii jatkuvasti kehittyvällä alalla. Vaikka JNT:llä on pitkä historia, se on nykyään moderni ja ajanmukainen yritys. Tarjoamme työpaikkoja turvallisessa ja inspiroivassa työympäristössä, jossa vallitsee perheellinen ilmapiiri ja jossa on päteviä kollegoita. Meillä on joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön. Saat käyttöösi mukavat toimistotilat Vaasassa, Pietarsaaressa ja Kokkolassa, uusinta teknologiaa ja kollegojesi tuen. Takanasi on kokenut ja asiantunteva organisaatio. Tarjoamme kehittävää työtä, ja saat myös hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen osaamista lisäävän koulutuksen muodossa. Arvostamme hyvinvointiasi, ja siksi meillä on käytössä E-passi.

Lisätietoja antaa Yrityspalvelujen johtaja, Tatu Aitoaho. Tatu on tavoitettavissa puhelimitse 1.7 ja 8.7 klo 15 ja 16 välisenä aikana, puh. 06 786 8336.

Haet meille töihin lähettämällä ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksen, palkkatoivomuksineen, sunnuntaihin 14. heinäkuuta mennessä osoitteeseen rekry[a]jnt.fi. Otsikoi hakemuksesi ”Yrityspalvelujen myyjä, Vaasa”. Hakemuksien käsittely alkaa 16.7.2024.

JNT:llä on 90 työntekijää, jotka yhdessä ylläpitävät ja tarjoavat internet-, TV-, puhelin- ja IT-palveluja Kristiinanakaupungin ja Oulun välisellä rannikkoalueella. Pääkonttorimme sijaitsee Pietarsaaressa ja tämän lisäksi meillä on toimipisteitä Vaasassa, Kokkolassa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa ja Kempeleessä. Asiakkaamme ovat yritykset, kaupungit, kunnat ja kuluttajat. Haluamme ehdottomasti tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut yhdessä parhaan mahdollisen asiakaspalvelun kanssa. Vaikka JNT:llä on pitkä historia, nykyään JNT on moderni ja ajankohtainen yritys. Kannustamme omaa aloitekykyä ja tuemme työntekijöidemme henkilökohtaista ja ammatillista kasvua.