Hei Bertby!

JNT kuitu Bertbyn alueella

Kuten olemme tiedottaneet, JNT kartoittaa JNT Kuitu kiinnostusta Bertbyn alueella. Jotta JNT voi aloittaa kuiturakentamisen tarvitaan yhteensä 25 kpl tilausta, viimeistään 30.11.2021.

Digitaalinen kuituinfo

Tavallisesti järjestäisimme tiedotus- ja keskusteluillan yhdessä kanssanne. Vallitsevassa pandemiatilanteessa se ei ole nyt mahdollista. Sen sijaan olemme tehneet kuituvideon, jossa kerromme lisää JNT Kuidusta sekä yrityksestämme. Video on katsottavissa 26.10.2021 klo 19:00 alkaen. Illan aikana 26.10.2021 voitte esittää kysymyksiä soittamalla numeroon 06 786 8210 sekä sivulla olevan chat-toiminnon kautta.

Tee kiinnostusilmoitus

Mikäli olet kiinnostunut, mutta et ole vielä tehnyt kiinnostusilmoitusta, otathan meihin yhteyttä mahdollisimman pian numeroon 06 786 8210 tai täytä ilmoittautumislomakkeemme, niin otamme sinuun yhteyttä.

Mahdollinen kuituyhteyden rakentaminen koskee merkittyä aluetta:

Hinta

On mahdollista valita seuraavista hintavaihtoehdoista:

• Liittymämaksu 1760 €
• Osamaksuna: kertamaksu 250 € + kuukausimaksu 44,92 € 36 kuukauden ajan (yhteensä 1867,12 €)
• JNT Vuokrakuitu 24,90 €/kk

Hintaan ei sisälly kulut palveluista, jotka haluat tilata kuidun kautta. Lisäksi mahdolliset kustannukset kaivuutöistä omalla tontilla.

Ota meihin yhteyttä

Kuitutiimimme vastaa mielellään kysymyksiin, jotka koskevat kuituliittymien rakentamista uusille alueille.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä internet-nopeuksia voin tilata?

Tarjoamme seuraavat nopeudet:
• 50/50 Mbit/s
• 100/100 Mbit/s
• 250/100 Mbit/s
• 500/100 Mbit/s
• 1000//100 Mbit/s
Tarjoamme sinulle tietyt internet-palvelut kampanjahintaan, kun teet määräaikaisen sopimuksen. Löydät ajankohtaiset kampanjat täältä.

Miten televisio toimii kuidun kautta?

Voit valita joko perinteisen kaapeli-tv-palvelumme tai nykyaikaisen IPTV:n. Molemmissa palveluissa on laaja kanavatarjonta. IPTV on televisio, joka näkyy laajakaistan välityksellä, ja se on vaihtoehto niille, jotka haluavat älykkäämpiä toimintoja ja mahdollisuuden räätälöidä tv:n katseluaan. Lue lisää täältä.

Tontillani on putki valmiina, voiko sitä käyttää?

Mikäli olet omistaja ja putki on ehjä, niin sitä voi ilman muuta käyttää.

Voiko kaivutyön ja putken asennuksen tontilla suorittaa itse?

Se sopii myös erinomaisesti. Silloin emme laskuta kaivutöistä.

Onko sähkö- ja kaapeli-tv-verkolle tehtävä jotakin?

Kuitumodeemi tarvitsee 230V sähköjännitteen, joten sähköpistoke tarvitaan. Yhdistämme asunnossa olevan kaapeli-tv-verkon (koaksaalikaapeli) kuitumodeemiin. Mikäli halutaan ethernet-liitännän, voimme asentaa sen lisämaksusta.

Voinko saada kotitalousvähennystä kuituasennuksesta?

Kyllä, 300 € + puolet tontin kaivuukustannuksista.

Onko kuitu paras vaihtoehto niin tv:lle, internetille kuin kiinteälle puhepalvelulle?

Kyllä, kuitu on pitkäaikainen sijoitus ja paras tällä hetkellä tuntemamme tekniikka.

  Hyvää Iltaa Bertby!

  Olemme jo paikalla ja vastaamme puheluihin aina klo. 20.00 asti puh. 06-786 8210. Voitte myös esittää kysymyksiä alla olevassa chatissä, niin vastaamme illan aikana.

  Tervetuloa!

  Hei,

  Rakennetaanko kuitu myös 8-tien länsi puolelle? Kålaxvägen, Kålax strandväg ja Herrholmsvägen?

  Käsittääkseni myös länsi puolella kiinnostus kuituun on kasvanut… Eikö se nyt olisi fiksua rakentaa samalla kuitu myös tänne?

  Jotta voitaisiin laajentaa tulevaisuudessa länsi puolelle niin se edellyttää että ensin saadaan toteutettua Bertbyn alue. Olemme toki useasti laskeneet jos saataisiin Kålaxin puoli taloudellisesti järkevästi toteutettua, mutta valitettavasti nykyisellä liittymismaksulla (1760,-) emme pysty toteuttamaan sitä. Kannattaa ehkä kysellä jos kunta olisi mukana maksamassa osan kokonaiskustannuksesta??

  Jos kuitupääte on ulkorakennuksessa ja halutaan kaapeli-tv taloon, miten
  tällainen onnistuu, vai onnistuuko?

  Siinä tapauksessa tarvitaan koaksiaalikaapeli ulkorakennuksen ja talon välillä, vaihtoehtoisesti verkkokaapeli (max 90m) jos käyttää IPTV:tä

Esitä kysymys