FiberOpen – Nopeampi kuin Punakuono!

Tänäkin vuonna nopein joululahja tulee JNT:ltä. Laajakaistasiakkaat jotka ovat kytketyt JNT:n kuituverkkoon saavat joulun ja uudenvuoden aikana kokeilla kuituverkon maksiminopeutta, ilman lisämaksua. Hyödyn saavat myös JNT:n internetpalvelun asiakkaat osakeomistetuissa kuituverkoissa.

FiberOpen tapahtuu 23.12.2020-4.1.2021

Voi olla, että sinun on uudelleenkäynnistettävä modeemisi, ennen kuin uusi nopeus toimii. Muuten etu ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Teoreettinen maksiminopeus toimitetaan JNT:n verkoissa siellä missä se on teknillisesti mahdollista, ja päätelaite on kytketty kaapelilla modeemiin.

Huomioikaa seuraava halutessanne tarkistaa nopeutta esim. www.speedtest.net :iltä; tarvitsette verkkokaapeli (CAT6) tietokoneen ja kuitumodeemin välissä, sekä tietokone missä verkkokortti tukee 1000 Mbit/s nopeuden, saadaksesi luotettava mittaustulos.

Nopeus palaa automaattisesti normaaliin 4.1.2021 jälkeen. Asiakkaat joilla on jo samanlainen palvelu eivät saa vastiketta kampanjaajasta. FiberOpen ei koske yritysasiakkaita.

Mikäli sinä FiberOpen-tapahtuman jälkeen haluat päivittää internetpalvelusi, voit kurkistaa meidän Supernopea-kampanjatarjoutta tässä.