haemme myyjää Multitronic | JNT-myymäläämme

Pietarsaaren Multitronic | JNT-myymäläämme haemme iloista ja sosiaalista myyjää.

Haemme sinua, joka haluat työskennellä itsenäisesti myymälässämme myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Kokemus myynnistä sekä kiinnostus tekniikkaan katsotaan eduksi mutta positiivinen asenne ja halu oppia ovat tärkeämpiä.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu palvella asiakkaita, jotka käyvät Multitronic | JNT-myymälässä Pietarsaaressa. Vastaat tuotteitamme koskeviin kysymyksiin ja autat heitä löytämään etsimänsä tuotteet. Tuotevalikoimaan kuuluu kaikkea teknisistä laitteista toimistotarvikkeisiin, leluihin ja taloustavaroihin. Myymälässä autamme myös asiakkaita, joilla on kysyttävää JNT:n palveluista. Autat asiakkaita tilaamaan internetyhteyksiä, tv-palveluja, kanavapaketteja ja niin edelleen. Koulutamme sinut tehtäviin ja varmistamme, että sinulla on parhaat mahdollisuudet menestyä työssäsi. Edellytämme ruotsin, suomen ja englannin kielen taitoa. Työpaikkasi on Pietarsaari ja työ on kokoaikainen.

Jos sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja olet kiinnostunut uuden oppimisesta tulet viihtymään kanssamme! Jätä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 10.9.2023 osoitteeseen ansokan[a]multitronic.fi

Lisätietoa antaa Linda Strömbäck puh. (06) 786 8445, linda.stromback[a]multitronic.fi tai Maria Höglund puh. (06) 786 8100.

Multitronic on yksi Suomen suurimmista IT-verkkomyyntiyrityksistä. Samalla, kun Multitronic haluaa olla verkkomyynnin edelläkävijä, tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua myös myymälöidemme kautta. Multitronic-myymälät sijaitsevat Vaasassa, Pietarsaaressa, Seinäjoella, Jyväskylässä, Lappeenrannassa ja Maarianhaminassa. iTronic-myymälät, jotka ovat Apple Premium Reseller -myymälöitä, tarjoavat Applen koko valikoiman. iTronic-myymälämme sijaitsevat Vaasassa, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä. Multicaren kautta Multitronic tarjoaa myös huoltopalveluja mobiililaitteille.

JNT:llä on noin 65 työntekijää, jotka yhdessä tarjoavat ja ylläpitävät internet-, TV-, puhelin- ja IT-palveluja Pohjanmaalla. JNT-ryhmään kuuluu myös Konttoripiste sekä Pietarsaaren että Vaasan Multitronic | JNT-myymälät. Haluamme ehdottomasti tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut yhdessä parhaan mahdollisen asiakaspalvelun kanssa. Vaikka JNT:llä on pitkä yrityshistoria, se on nykyisin moderni ja ajankohtainen yritys. JNT:llä kannustamme omaa aloitekykyä ja tuemme työntekijöidemme henkilökohtaista ja ammatillista kasvua.