Asunnoille tarkoitettu Estate kampanja – Täyttä vauhtia 100/100 Mbit/s

Jos asut asuntoyhtiössä, jossa on JNT:n Estate kuituyhteys, voit allekirjoittaa määräaikaisen sopimuksen ja hankkia suositun nettipalvelumme 100/100 Mbit/s tarjoushintaan! Tämä perusnopeus sopii sinulle, joka surffaat, suoratoistat ja käytät nettiä jokapäiväisessä elämässäsi.

Useimmat asuntoyhtiöt Pietarsaaren seudulla on varustettu JNT:n Estate-yhteydellä. Itsepalveluportaalissamme Selfie:ssä voit hakea osoitteellasi ja nähdä minkälainen yhteys on saatavilla asuntoosi.

kannattaa olla nopea

Ärsyttääkö hidas internetyhteys? Hanki nopeampi netti! Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia laajakaista 100/100 Mbit/s kuidun kautta kampanjahintaan 29,90€/kuukaudessa.  Valitset itse jos haluat tilata 12 tai 24 kuukautta.

Kampanjaehdot:
Kampanja edellyttää 12 tai 24 kuukauden sitovaa sopimusta ja nopeutta ei voi laskea sopimusajan aikana, sopimusta ei voi myöskään irtisanoa sopimusajan aikana. 100/100 Mbit/s hintaan 29,90 €/kk, jonka jälkeen kuukausimaksu jatkuu voimassa olevan hinnaston mukaan. Kampanja koskee uusia ja olemassa olevia asiakkaita, joilla ei ole voimassa olevaa sitovaa sopimusta. Etua ei voida yhdistää muihin JNT:n etuihin. Sopimusta ei voida luovuttaa kolmannelle osapuolelle.
100/100 Mbit/s -palvelu tuotetaan JNT:n kuituverkossa *Estate-liittymänä (laajakaistapalvelumme asuntoyhtiöille) alueilla, missä palvelun tuottaminen on teknisesti mahdollista.
Uusille asiakkaille avausmaksu on 0€ (etu 99€). Sopimuksen kokonaisetu on alk. 219€ sekä kokonaishinta on alk. 358,80€. JNT pidättää oikeuden olla solmimatta sopimusta maksuhäiriöiden yhteydessä.
Sopimus on sopimusajan jälkeen voimassa toistaiseksi hinnaston mukaan. Annettu nopeus perustuu siihen, että päätelaitteet on kytketty verkkokaapelilla suoraan modeemiin. Nopeus vaihtelee riippuen yhteyden pituudesta kiinteistön ja tietoliikennekeskuksen välillä sekä tekniikasta, jolla yhteys on toteutettu. Muut tekijät, jotka vaikuttavat nopeuteen ovat kiinteistön sisäverkko, langaton internetin käyttö (WiFi) sekä laitteet ja ohjelmat, joita käytetään. Peruuttamislomake löytyy osoitteesta www.jnt.fi tai soita numeroon 06 786 8222.
100/100 Mbit/s liittymän vaihteluväli on: lataus 70-100 Mbit/s. Arvioitu maksiminopeus 100/100 Mbit/s.  

*) Estate-palvelu liitetään JNT Kuidun kautta kytkimeen asuntoyhtiön teknisissä tiloissa. Täältä palvelu kytketään asuntoyhtiön sisäiseen verkkoon, joka tulee jokaiseen asuntoon. Mikäli asuntoyhtiön sisäinen verkko on kuparikaapeliverkko eikä ethernet tai kuituverkko, liittymän latauksen vaihteluväli on 30-50 Mbit/s. Tämä johtuu sisäisen kupariverkon rajoitetusta siirtokapasiteetista.