JNT Kuitu Vaasanseudulla

JNT Kuitu Vaasanseudulla

Suositut ja pidetyt palvelut

Korota elämänlaatuasi JNT Kuidulla

JNT:n kuituliittymällä saat monia etuja. Täältä saat tietoa siitä, miksi sinun tulisi investoisa kuituliittymään. 

 

JNT Kuituliittymällä sinulla on mahdollisuus saada seuraavat palvelut:

 

Huippuluokan internet

Viihdyttävä TV, valitset itse jos haluat kaapeli-tv-palvelun tai IPTV-palvelun.

Edullinen puhepalvelu

 

+ Tämän lisäksi kiinteistösi on houkuttelevampi asuntomarkkinoilla. 

 

Rakennamme aktiivisesti kuitua eri alueilla sekä Vaasassa että Mustasaaressa.

Alueet, jotka olemme jo osittain liitäneet kuituverkkoomme, ovat Vaasan keskusta, Suvilahti, Vaskiluoto, Sepänkylä ja Koivulahti. Jatkamme myös rakentamista siellä, missä tarpeeksi kiinnostusta löytyy. 

 

Ilmoita kuitukiinnostuksesi täällä.


Tietoa JNT:stä

JNT (Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy) perustettiin vuonna 1887 Pietarsaaressa. Tämä tekee meistä kolmanneksi vanhimman telekom-alalla toimivan yrityksen Suomessa. 

 

JNT toimii telekommunikaation kaikilla osa-alueilla: internetpalvelut, puhelinviestintä, TV ja IT-ratkaisut. Pääasiallinen markkina-alueemme on Pohjanmaa ja erityisesti rannikkoseutu. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä, kaupunkeja ja kuntia suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. 

 

Tavoitteemme on olla itsestäänselvä valinta asiakkaan tarvitessa telekom-palveluja. Arvoihimme kuuluu olla luotettava yhteistyökumppani, paikallinen toimija ja tarjota palveluita asiakkaan ehdoilla.

 

Tavoitat asiakaspalvelumme puh. 06 786 8222 ja kuitutiimimme puh. 06 786 8210.


Huippuluokan internet

Markkinoille tuodaan jatkuvasti uusia palveluita, jotka vaativat sellaista kaistanleveyttä, josta ainoastaan kuituliittymä suoriutuu. Kuituliittymällä sinun ei tarvitse tuskailla hitaan internetliittymän takia, kuidun vakaalla ja symmetrisellä yhteydellä tulee sinulla olemaan lähes rajaton kapasiteetti. Tarjoamme eri internetnopeuksia, valitset itse sopivan nopeuden. 

Viihdyttävä TV

JNT Kuituliittymällä saat myös laadukkaita TV-palveluja. Valitset itse, jos haluat perinteisen kaapeli-tv:n tai joustavan IPTV-palvelun. Molemmat palvelut tarjoavat sinulla laajan valikoiman kanavia, kanavapaketteja, myös HD-laadussa. 

 

Lisää tietoa kaapeli-tv-palvelusta ja IPTV-palvelusta saat painamalla alla olevaa nappia.

Edullinen puhepalvelu

MultiVoice on moderni kiinteä puhelinliittymä, joka toimii internetoperaattorista riippumatta. MultiVoicella puhelut kulkevat internetin kautta ja puhelut MultiVoice-liittymien välillä ovat maksuttomia koko maailmassa. Voit käyttää tavallista kiinteää puhelintasi, IP-puhelinta, älypuhelinta, tablettia tai tietokonetta. Palvelu vaatii kiinteän internetliittymän.