Älykäs hälytysjärjestelmä Kotiin

Point on älykäs kotihälytysjärjestelmä, jonka suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttäjäystävällisyyteen. Point-hälytysjärjestelmä voidaan asentaa muutamassa minuutissa ja se toimii wifin kautta. Järjestelmä myös suojaa yksityisyyttäsi, sillä se ei tallenna kuvaa eikä ääntä. Point on suunniteltu niin, että se ei häiritse sinua turhaan, mutta jos jotakin odottamatonta tapahtuu, saat siitä välittömästi tiedon kaikkiin järjestelmään liitettyihin matkapuhelimiin ja sinulla on mahdollisuus toimia.

Helppo asentaa

Point muistuttaa ulkonäöltään tavallista palohälytintä, ja se kiinnitetään kattoon kodin keskeiselle paikalle. Laite yhdistetään asunnon langattomaan wifi-verkkoon, ja sen anturit havaitsevat erilaiset muutokset kotiympäristössä. Laite toimii ladattavalla akulla, joka kestää 3–6 kuukautta säätilasta riippuen. Akku voidaan ladata mukana toimitettavalla USB-C-kaapelilla.

Näin kotihälytysjärjestelmä toimii 

Point aktivoituu automaattisesti, kun se havaitsee kaikkien poistuneen asunnosta. Point tarkkailee samalla myös kodin sisäilmaa ja kokoaa sinulle yhteenvedon mm. lämpötilasta, ilmankosteudesta, homeriskistä sekä äänentasosta. Se lähettää sinulle ilmoituksen, jos jokin raja-arvo on ylitetty. Jos jokin muu kotisi hälytin aktivoituu, laite tunnistaa hälytyksen ja ilmoittaa siitä matkapuhelimeesi. Järjestelmä voi lähettää ilmoituksen yhteen tai useampaan puhelimeen, jotta voitte ryhtyä mahdollisimman nopeasti tarvittaviin toimenpiteisiin.

Käyttöalue

Point-kotihälyttimen avulla voit huolehtia kodistasi turvallisesti, ja se soveltuu käytettäväksi sekä omakotitaloihin että kerrostaloasuntoihin. Järjestelmän avulla voit pitää silmällä myös kesämökkiä, joka on usein asumattomana pitkiä aikoja talvikuukausien aikana. Asunnon pinta-alasta riippuen kattava hälytysturva saavutetaan 1–4 laitteella.

Sisäänrakennetut anturit ja mikrofoni tunnistavat mm.:

  • liikkeet
  • rikotun ikkunan äänen
  • esimerkiksi palohälyttimen hälytyksen
  • homeriskin
  • lämpötilanmuutokset
  • poikkeamat ilmankosteudessa

Käyttöönotto

Ottaaksesi Point-hälytysjärjestelmän käyttöösi tarvitset:

  • Yhden tai useamman Point-laitten JNT:ltä
  • Langattoman wifi-verkon kodissasi
  • Älypuhelimen kotihälyttimen ohjaukseen

Hinta

Tilaa älykäs kotihälytin JNT:ltä hintaan 9,95 €/kk. Palvelu sisältää Point-laitteen, premium-tilauksen sekä laitteistotakuun koko palvelun tilauksen ajan. Palvelu edellyttää 24 kuukauden sitovaa sopimusta.

Tarjous: tilaa kolme Point-hälytintä hintaan 19,95 €/kk. Voit itse päättää, kuinka jaat ja sijoitat hälytinlaitteet. Voit esimerkiksi asentaa kaksi niistä kotiin ja yhden kesämökille. Palvelu edellyttää 24 kuukauden sitovaa sopimusta.

Point-laitteen voit ostaa JNT:n kaupoista Pietarsaaressa ja Vaasassa. Löydät meidät Alholminkadulla 3, Pietarsaari ja Hovioikeudenpuistikolla 18, Vaasa. Voimme myös lähettää tuotteen sinulle lähetysmaksua vastaan.