Tervehdys JNT:n Vaasan-toimistolta

Haluamme olla lähellä asiakkaitamme, ja meillä on luja usko Pohjanmaahan. Meille läsnäolo Vaasassa on itsestäänselvyys! Toimistoltamme käsin palvelemme pääasiassa yritysasiakkaita ja asuntoyhtiöitä, kun taas yksityisasiakkaamme saavat tarvitsemansa avun Multitronic|JNT-myymälästämme. Henkilökohtaiset asiakasneuvojamme tavoitat puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivustomme chatin kautta.

Osaava ICT-tiimimme tarjoaa yrittäjille ratkaisuja ja työkaluja, jotka tuovat tehoa työpäivään:

  • IT-tukipalvelut
  • Internetyhteydet
  • Office 365
  • Maksupäätteet
  • Puhelinpalvelut jne.

”Haluamme, että JNT:n asiakkaana tunnet olosi turvalliseksi ja koet saavasi juuri sen avun, mitä kulloinkin tarvitset,” sanoo yrityspalveluiden johtaja Thomas Carp.

Näin varainhoitoyhtiö Estlander & Partnerilla kuvaillaan yhteistyötä kanssamme: ”Meillä on käytössämme toimiva yhdistelmä JNT:n palveluita”, kertoo yhtiön IT-vastaava, Jonas Björkstrand. ”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme JNT:n kanssa, ja mielestämme on valtava etu saada palvelua paikallisesti ja äidinkielellämme. He tuntevat erityisvaatimuksemme, ja erilaiset tilanteet hoidetaan hienosti. JNT:llä pystytään joustamaan yllättävissäkin tilanteissa tavalla, johon isommat yritykset eivät kykene. Järjestelmien luotettavuus on meille ensisijaisen tärkeää.”

Samaa mieltä on sisaryhtiö GRIT Rahastoyhtiö Oy:n toimitusjohtaja Per-Johan West: ”Tiedämme yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella, mitä tietoliikenneratkaisuilta ja -infrastruktuurilta vaaditaan, jotta liiketoiminta sujuisi ongelmitta. Meistä on hienoa, että saamme kaikki tarvitsemamme ratkaisut JNT:ltä.”

 

JNT:n arvot

JNT:n toiminnan ydin on asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyssä ja henkilökohtaisessa palvelussa, joka luo perustan vahvoille ja pitkäaikaisille asiakassuhteille. Olemme koko Pohjanmaata varten, koska tiedämme, että tulevaisuus löytyy täältä.

 

Tervetuloa JNT:lle – kerro, miten voimme auttaa!

Rauhankatu 22, krs 3, 65100 Vaasa

Alholminkatu 3, 68600 Pietarsaari

Puh: 06 786 8200

S-posti: yritysratkaisut[a]jnt.fi