JNT | JNT Viihde

JNT Viihde

TV-viihde fiksummalla tavalla

Palvelu antaa sinulle vapauden katsella televisiota omilla ehdoillasi – missä vain, milloin vain, ja laitteessa, joka sopii sinulle parhaiten. Nauti monipuolisesta TV-palvelusta kodissasi IPTV-boksisin tai Android smart-TV:n kautta, edulliseen peruspakettiin kuuluu 16 kpl kanavaa. Lue lisäpalveluista lisää sivun alaosasta.

 

Palvelu toimii kuidun, ADSL-yhteyden ja mobiiliverkon kautta (SD-kanavien miniminopeus 5 Mbit/s, ja HD-kanavien miniminopeus 10 Mbit/s). Palvelu ei vaadi internetyhteys JNT:ltä. Yksi tili sallii viisi käyttäjää, ja voit katsoa kolmella yksiköllä samanaikaisesti.

 

JNT Viihde toimii useimpien Watson-laitteiden kanssa.

JNT Viihde toimii seuraavilla IPTV-bokseilla: Motorola Arris VIP100, VIP1853, VIP1103, VIP1113 ja VIP2853. IPTV-boksisi saattaa tarvita uudelleenkonfiguroinnin, lisätietoa saat asiakaspalvelustamme. Tällä linkillä löydät ohjeet miten konfiguroida vanha IPTV-boksisi.


Peruspaketti

Edulliseen peruspakettiin sisältyy seuraavat kanavat:

Yle 1, Yle 2, MTV3, Yle Teema & Fem, SUBTV, TV Viisi, Kutonen, Fox, MTV Ava, Alfa, TLC, National Geographic, Discovery Channel, Eurosport HD, MTV HD, Euronews

 

Hinta: 8,95 €/kk.

Avausmaksu: 29 €.

 

Voit tilata palvelun asiakaspalvelumme kautta, puh. 06 786 8222 tai sähköpostitse asiakaspalvelu[a]jnt.fi.

 

Tuote-esite ja hinnasto

 

 


Ruotsin Paketti (Svenska paketet)

Paketti tarjoaa Ruotsin suosituimmat kanavat, sisällöstä löytyy kaikkea jokaiseen makuun.

Hinta on 4,20 €/kk, ja lisäpakettiin sisältyy seuraavat kanavat: SVT 1, SVT 2, TV 4, SVT B/SVT 24 ja Kunskapskanalen.

Ruotsin+ paketti (Svenska+ paketet)

Paketti tarjoaa sinulle laajemman valikoiman ruotsalaista tv-viihdettä.

Hinta on 4,95 €/kk, ja lisäpakettiin sisältyy seuraavat kanavat: TV 3, TV 6, TV 8 HD, TV 10 HD

Mobiili IPTV

Mobiililla IPTV lisäpalvelulla voit katsoa TV:tä mobiiliyksiköllä. Palvelu toimii sovelluksella, joka on ladattavissa veloituksetta ja toimii iOS- ja Android-laitteilla (vaatii Android-version 5.0 (Lollipop) tai uudemman). Mobiili IPTV palvelulla voit katsella televisiota missä haluat, esimerkiksi linja-autossa, kesämökillä tai jopa ulkomaanmatkalla. Palvelu toimii EU:n sisällä (ETA alue), kun sinulla on tabletti, älypuhelin tai tietokone nettiyhteydellä. Hinta: 5 €/kk.

Spin+ Viihde

Spin+ Viihde-lisäpalvelulla voit nauhoittaa rajaton määrän tallennuksia, ja ne säilyvät tallennettuina arkistossasi puolen vuoden ajan. Voit myös tauottaa ja käynnistää uudelleen sekä live-tv-lähetyksiä että nauhoitettuja ohjelmia.
Hinta: 6,84€/kuukaudessa (sis. 2,84 € Kopiosto tekijänoikeusmaksun)

ReTV

ReTV-toiminnon avulla voit katsoa sisältöä kokonaisen viikon taaksepäin. Palvelu on kätevä, jos olet unohtanut katsoa ohjelman tai jos TV:stä ei tule kiinnostavaa ohjelmaa silloin kun sinulla on aikaa katsoa. ReTV sisältyy JNT Viihde palveluun.