Haemme yrityspalveluiden myyjä

Haemme yrityspalveluiden myyjä

julkaistu 26-03-2020

Haluatko Työskennellä parantaaksesi Pohjanmaan yritysten kilpailukykyä?

Me olemme JNT: llä reilut 50 työntekijää (yhdessä alihankkijamme kanssa noin 100), jotka haluavat palvella asiakkaitamme Pohjanmaalla parhailla IT- ja telekom palveluilla. Ja nyt toivomme että meitä olisi lisää.

Olemme lähellä - koska uskomme henkilökohtaiseen tapaamiseen.
Olemme paikallisia - koska uskomme tulevaisuuden olevan Pohjanmaalla.
Haluamme, JNT:llä asiakas tuntee olonsa turvalliseki

Jos jaat arvomme ja olet intohimoinen myös myynnin suhteen, ota meihin yhteyttä, sillä etsimme tällä hetkellä:

 

YHTÄ YRITYSPALVELUJEN AKTIIVISTA MYYJÄÄ

Tehtäviin kuuluu yhteydenpito yritysasiakkaille, pääasiassa Vaasan-alueella, konsultoidakseen heitä ICT-ratkaisuissa, arvioida nykyistä tilannetta ja tarjota palvelujamme, jotka tekevät heidän jokapäiväisestä elämästään paremman. Teemme pitkäaikaista yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, joten haluamme kaikkien tuntevan olonsa tyytyväisinä vierailun jälkeen.

Sinulla voi olla joko kaupallinen- tai tekninen tausta. Koulutus ei ole yhtä tärkeä kuin kokemus. Se, mitä olet tehnyt, ja millä tavalla, sillä on enemmän painoarvoa keskuudessamme. Asiakkaamme arvostavat kokemustasi. Jos sinulla ei ole alan kokemusta, sinulla on suuri taustatiimi, joka tukee sinua niin, että sinulla on parhaat mahdolliset edellytykset menestykseäsi työssäsi. Oletamme että sinulla jo on sosiaaliset- ja hyvät kommunikaatiotaidot, kun aloitat meillä. Aikaisemmat kokemukset B2B-myynnistä Pohjanmaalla tekevät arkipäivästäsi paljon helpomman.

JNT tarjoaa turvallisen työpaikan jossa työskentelee omistautunut ja palvelukeskeinen henkilökunta. Asiantuntevat työntekijämme huolehtivat asiakkaittemme asennuksista.

Käytössäsi on mukava toimistotila ja uusin tekniikka. JNT tarjoaa hyvät ansaintamahdollisuudet, jotka perustuvat henkilökohtaiseen sitoutumiseesi, sekä mahdollisuuden joustavaan työaikaan. JNT kannustaa henkilökohtaiseen kehitykseen ja tukee koulutusta omissa työtehtävissäsi.

 

Lisätietoja antaa Yritysliiketoimintajohtaja Thomas Carp +358447218330 arkisin klo. 16:00 - 16:30

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen kanssa viimeistään 15.4.2020 osoitteeseen: rekry[a]jnt.fi. Otsikko hakemuksellesi "Myyjä Yrityspalvelut- JNT"