JNT hakee asiakaspalvelijoita

JNT hakee asiakaspalvelijoita

julkaistu 08-11-2018

JNT toimii telekommunikaation kaikilla osa-alueilla: internetpalvelut, puhelinviestintä, TV ja IT-ratkaisut. Pääasiallinen markkina-alueemme on Pohjanmaa ja erityisesti rannikkoseutu. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä, kaupunkeja ja kuntia suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Pääkonttorimme sijaitsee Pietarsaaressa mutta meillä on myös myyntikonttori Hovioikeudenpuistikolla 18, Vaasassa (Multitronic | JNT kauppa). JNT:n liikevaihto on noin 14 miljoona € ja meillä on 50 työntekijää.

Haemme Back Office-tiimiimme

ASIAKASPALVELIJOITA

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja tietotekniikasta? Haluatko olla osa asiantuntevaa tiimiä, jossa on tekemisen meininki? Haemme nyt JNT:lle, yrityksen kasvua tukemaan, kahta uutta asiakaspalvelijaa. 

Etsimme Pietarsaaren toimipisteeseemme kahta reipasta, tietotekniikasta kiinnostunutta asiakaspalvelutyöntekijää. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu kuluttaja ja yritysasiakkaiden asiakasneuvonta ja palvelupyyntöjen ja tilausten käsittely ja myynti sekä asiakkaiden ongelmatilanteiden ratkaisu ja asiakkaiden opastaminen yhdessä muun tiimin kanssa. Työt alkavat heti, kun sopivat osaajat löytyvät. 

Odotamme sinulta asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä asennetta sekä kiinnostusta tietotekniikkaan ja yrityksen toimialaan. Henkilönä olet itseohjautuva, reipas, järjestelmällinen, vastuuntuntoinen, luotettava ja avulias. Haluat oppia ja kehittyä työssäsi ja sitoutua tehtävääsi. Toteutat asiakaspalvelua laadukkaasti ja tehokkaasti. Hoidat työt itseohjautuvasti ja pidät kiinni siitä mitä lupaat sekä asiakkaille että työkavereillesi. Osaat palvella asiakkaita sujuvasti niin suomen, ruotsin kuin englannin kielellä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen kokoaikaisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja työyhteisön kehittymiseen omalla positiivisella panoksellaan. 

Kerro meille lisää itsestäsi hakemuksen ja CV:n muodossa 25.11.2018 mennessä osoitteeseen rekry[a]jnt.fi. 

Jos jokin jäi askarruttamaan tai haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Back Office-tiimin tiiminvetäjään Merja Mattilaan klo 8-16.30 välisenä aikana puh. 06 786 8213 tai merja.mattila[a]jnt.fi