Haetaan! Työntekijää, joka suhtautuu intohimoisesti Viestintään ja markkinointiin

Haetaan! Työntekijää, joka suhtautuu intohimoisesti Viestintään ja markkinointiin

julkaistu 11-09-2020

Etsimme sinua, joka haluat työskennellä luovassa markkinointitiimissämme. Täydennät tiimiämme ennen kaikkea hyvillä sisäisillä ja ulkoisilla viestintätaidoilla.  Työhön sisältyy sekä lyhyiden että pitkien tietopohjaisten ja/tai myyvien tekstien tuottamista. Välität sisäistä tietoa organisaatiossa ja viestit ulospäin muun muassa asiakas- ja uutiskirjeiden sekä sosiaalisen median kautta. Tietoa käytetään JNT:n omissa kanavissa sekä muualla, ja se saavuttaa asiakkaamme Pietarsaaren, Vaasan ja Kokkolan alueilla. Olet osallisena sekä JNT:n kuluttaja- että yritysmarkkinoinnissa ja toimit siten niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin kanssa.

Toivomme, että seuraat markkinoinnin ja viestinnän kehittymistä ja pyrit jatkuvaan kehittymiseen. Arvostamme kiinnostusta omaan ympäristöön, yhteiskuntakehitykseen ja tekniikkaan. Tiettyä sosiaalisen median tuntemusta tarvitaan, ja tulet myös päivittämään kotisivujamme. Sinun tulee hallita ruotsin ja suomen kieli suullisesti ja kirjallisesti. Eduksi luetaan erinomainen suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn kasvavalla alalla sekä mahdollisuuden kehittyä ja uudistua. Työaikasi on joustava, ja työskentelet 80%-100%. Sijoituspaikka on Pietarsaari tai Vaasa. Virka on äitiysloman sijaisuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry[a]jnt.fi 22.9. mennessä. Kirjoita hakemuksesi otsikoksi ”Työntekijä: viestintä ja markkinointi”. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

Lisätietoa antaa markkinointivastaava Zuzette Lövgren, puh. 06 786 8185, ma-ke klo 10-11 & 13-14.

 

JNT:llä on noin 60 työntekijää, jotka ylläpitävät ja tarjoavat internet-, tv-, puhelin- ja IT-palveluja Pohjanmaalla. Haluamme ehdottomasti antaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut parhaalla mahdollisella tavalla. Vaikka JNT:llä on pitkä yrityshistoria, se on nykyisin moderni ja ajankohtainen yritys. Arvostamme hyvinvointiasi ja tarjoamme turvallisen ja omistautuneen työpaikan, jossa on avuliaat ja asiantuntevat työkaverit. Käytössäsi ovat viihtyisät toimistotilat ja viimeisin tekniikka. JNT kannustaa henkilökohtaiseen kehittymiseen ja oma-aloitteisuuteen.