IT-palvelut

IT-palvelut

Valitse oikea toimittaja

IT-palvelujen toimittajan valinta on nykyään yksi tärkeimmistä yritysten tekemistä päätöksistä viestinnän alalla. Niin paljon riippuu nykyään yritysten valitsemista ratkaisuista ja palveluista.

Henkilökuntamme palvelee teitä mielellään ja on vain puhelinsoiton päässä. Tulemme tarvittaessa paikan päälle ja autamme, jos laitteet reistailevat tai jos tarvitsette koulutusta eri ohjelmien käytössä. Hoidamme kaikki yrityksen IT-asiat, jos haluatte itse mieluummin keskittyä muuhun.


Yhteydenottopyyntö

Office 365

Microsoft Office 365 on Microsoftin palvelu, joka tarjoaa sarjan eri tuotteita. Palvelu yhdistää pilvipalveluja paikallisesti hoidettujen sovellusten kanssa. Palvelu on jaettu tilaajien mukaan kolmeen eri kategoriaan: keskisuuret ja suuret yritykset, asiantuntijat ja pienyritykset sekä koulutus.


Lue lisää

Turvaa tietosi

Tietojen tallennukseen tulisi jokaisen yrityksen panostaa, tietojen menettäminen voi olla tuhoisaa yritykselle.

Anna JNT:n hoitaa IT:nne

JNT tarjoaa IT-tukisopimuksia kaiken kokoisille yrityksille. Voimme tukea yrityksenne tietokoneenkäyttäjiä joko etänä tai paikan päällä yrityksessänne. 

Verkkopalvelut

Tarvitsetko verkkotunnuksen ja mahdollisesti s-postin samalla tunnuksella? Meillä voit helposti hakea tavallisimpia verkkotunnuksia.