Maksupäätteet

Maksupäätteet

Meiltä voit joko ostaa tai vuokrata maksupäätteen. Voimme tarjota teille Poplatekin, Verifonen sekä Netsin maksupäätteitä.

Meillä on maksupäätteitä, jotka toimivat sekä erillisinä että kassajärjestelmiin integroituina. Yhdelle maksupäätteelle voi luoda useita käyttäjiä. Jos esim. kampaamossa tai ruokatorilla on useita yrittäjiä, voivat kaikki käyttää samaa maksupäätettä ja saada silti maksut rekisteröityä oikealle yritykselle. 

Voit myös päättää, haluatko ostaa maksupäätteen tai haluatko tilata sen palveluna. Teemme yleensä 36 kuukauden sopimuksia maksupäätteille, mutta voimme myös tehdä lyhempiä sopimuksia, jos toimintanne on kausiluonteista. 

Haluamme, että sinä yrittäjänä voit keskittyä omaan toimintaasi joten me huolehdimme siitä, että maksupääte saadaan käyntiin ja toimii. Teemme molemmat sitä, mitä osaamme parhaiten.

Täältä löydät suositut maksupäätteemme.

 

Lisää tietoa

Lisää tietoa maksupäätepalveluistamme saatte yrityspalvelumyyjiltämme. Voitte ottaa yhteyttä alhaalla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi. 

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme Alholminkadulla 3 Pietarsaaressa tai Rauhankatu 22, Vaasassa.

Ota Yhteyttä