Kiinteä internet

Kiinteä internet

Nopea ja vakaa Internetyhteys mahdollistaa tehokkaan kommunikoitikyvyn sekä yrityksen sisällä että yrityksen ulkopuolelle.

Nopea ja vakaa Internetyhteys on useimmiten kaiken muun viestinnän pohjana. Tämän yhteyden kautta tapahtuu kaikki viestintä ja kaikki lisäpalvelut toimitetaan Internetin kautta.

Kyseessä voi olla puhelinpalvelut, Internetpalvelut, s-postiliikenne, hälytyksensiirto, IT-palvelut, varmuuskopiointi, maksut jne. Kiinteä Internetyhteys on se väylä, jota pitkin lähes kaikki yrityksen informaatio kulkee.

Toimitamme nykyään suurimman osan kiinteistä internetyhteyksistä kuidun kautta. Se mahdollistaa sekä nopeamman liikenteen mutta on myös teknisesti katsottuna varmempi yhteys.

Kun yhä suurempi osa yrityksen hallinnollisista palveluista siirtyy pilveen, tietoliikenteen on toimittava. Kun jotakin ennakoimatonta tapahtuu, on hyvä tietää keneen otta yhteyttä ja tietää että apu on lähellä. Autamme teitä mielellämme hankkimaan ja ylläpitämään nopean ja vakaan Internetyhteyden.

 

Lisää tietoa

Lisää tietoa kiinteistä Internetmahdollisuuksistamme saatte yrityspalvelumyyjiltämme. Voitte ottaa yhteyttä alhaalla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi. 

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme Alholminkadulla 3 Pietarsaaressa tai Rauhankatu 22, Vaasassa.

Ota yhteyttä