Kuituliittymät

Kuituliittymät

JNT on rakentanut kuituyhteyksiä 80-luvun puolivälistä asti. Verkko on kasvanut ajan myötä ja tavoittaa tällä hetkellä suurimman osan seudullamme sijaitsevista kiinteistöistä.

Yli puolet internetyhteyksistämme toimitetaan nykyään kuidun kautta. Yrityksien osalta määrä on vieläkin suurempi. Syitä on tietysti monia mutta suurimmat syyt ovat luonnollisesti kuidun tarjoama rajoittamaton tiedonsiirron kapasiteetti.  Toinen on vakaus. Kuituverkko ei ole ollenkaan yhtä altis kuin kupariverkko ulkoisille olosuhteille ja näin ollen teknisten häiriöiden määrä on vain murto-osa siitä määrästä, mitä perinteisissä kupariverkoissa ilmenee.

 

JNT Kuitu kiinteistöyhtiöille

Kiinteistön putkia uusittaessa tai muun kunnostuksen yhteydessä voi olla hyvä miettiä tietoliikenneyhteyksiä. Nykyään kuituverkkoa ei vedetä vain kiinteistöön vaan asuntoihin asti kunnostuksen yhteydessä. Ota yhteyttä meihin saadaksesi kustannusarvion kiinteistöyhtiönne tietoliikenneverkon uusimisesta.

 

Lisää tietoa

Lisää tietoa kuituliittymistä saatte yrityspalvelumyyjiltämme. Voitte ottaa yhteyttä alhaalla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisu[a]jnt.fi. 

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme Alholminkadulla 3 Pietarsaaressa tai Rauhankatu 22, Vaasassa.

 

JNT Kuitu nyt myös Vaasassa

JNT Kuidusta on tulossa yhä tavallisemi Vaasan seudulla. Olemme toimittaneet kuituliittymiä jo monelle yritykselle ja tämän johdosta meillä on hyvät mahdollisuudet laajentamaan kuituverkkoamme vielä enemmän Vaasassa. Ilmoita kuitukiinnostuksesi täällä.

Ota yhteyttä