Digitaaliset infonäytöt – DisplayIT

Digitaaliset infonäytöt – DisplayIT

DisplayIT:n digitaalinen infotaulu on sinulle, joka haluat viestiä nykyaikaisesti. Tämä sähköinen ilmoitustaulu on kätevä esimerkiksi yrityksen sisäiseen viestintään, näyteikkunamainontaan, taloyhtiössä tiedottamiseen sekä tarjousten näyttämiseen vähittäiskaupoissa.

Digitaalinen kyltitys on vaivatonta ja digitaalinen ilmoitustaulu mahdollistaa tehokkaan tiedon jakamisen. Mainosnäyttöön voit lisätä kuvia, tekstejä tai videoita. Voit myös ajoittaa viestisi, jotta se näkyy vain etukäteen päätettyihin aikoihin.  

 

Miksi digitaalinen kyltitys?

Digitaalinen kyltitys on tehokas tapa tuoda viesti monien saataville. Digitaalisuuden etuna on, että voit helposti päivittää näytön sisällön. Päivität sisältöä verkossa olevan työkalun kautta.  Pääset käsiksi omaan sisältöösi niin kauan kuin sinulla on internetyhteys.

Oikeuksia voidaan jakaa useammalle henkilölle ja halutessanne eri rajoituksilla. Joku voi päästä päivittämään tiettyjä kenttiä näytöstä, kun taas toisilla voi olla täydet oikeudet. Voit myös ajastaa sisällön etukäteen, jolloin se näytetään vain tiettynä ajankohtana. Käyttäjien määrää ei ole rajoitettu.

DisplayIT on JNT:n tarjoama konsepti. JNT hoitaa myös tuen ja useimmissa tapauksissa myös näyttöjen asennuksen, jos sinä asiakkaana niin toivot.

 

Kenelle?

Vähittäiskauppa – inspiroi asiakkaitanne ostamaan myymälästänne

Digitaaliset ikkunat – Herätä mielenkiintoa näyteikkunassa

Kiinteistöt (kerrostalot, hoivakodit, hotellit jne.) – Helppo ja nopea tapa tiedottaa

Sisäinen viestintä yrityksessä – Kommunikoi työkaverisi ja vierailijoiden kanssa

 

Tilaukset sekä kustannukset

Käymme yhdessä läpi toimintanne ja millä tavalla digitaaliset näytöt voivat tukea sitä. Teemme teille ehdotuksen layoutista, johon saatte tutustua sekä hintaehdotuksen sopiville näytöille. Tarvittaessa voimme avata teille demotilin, jolla voitte testata käyttöä. Molempien osapuolten ollessa tyytyväisiä aloitetaan asennus parin kolmen viikon kuluessa. Allekirjoitat 36 kuukauden sopimuksen kanssamme. Voitte ostaa näytön heti tai halutessanne maksaa ne osamaksulla. DisplayIT-lisenssin ja näytön hinta on n. 40€/kk. Hintaan sisältyy puhelintuki ja palvelun ohjelmistopäivitykset koko sopimuskauden ajan. Näyttöjen takuuaika on pääsääntöisesti 36 kuukautta.

Palvelu vaatii internetyhteyden. Asentamissamme näytöissä on WiFi-yhteys, mutta suosittelemme kiinteää yhteyttä paremman palvelun saavuttamiseksi.

Meiltä voitte myös vuokrata näytön messuille tai sen kaltaisiin tilauksiin. Hinta on 150€/viikonloppu. Asiakas vastaa näytön hakemisesta sekä palauttamisesta JNT:lle. Asiakas vastaa myös vakuutuksen hankkimisesta.

 

Lisää tietoa

Lisää tietoa palveluistamme saatte yrityspalvelumyyjiltämme. Voitte ottaa yhteyttä alhaalla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi. 

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme Alholminkadulla 3 Pietarsaaressa tai Rauhankatu 22, Vaasassa.

Ota yhteyttä