Haetko uuttaa työpaikkaa syksyksi? haemme ehkä juuri sinua?

Olemme lähellä, koska uskomme henkilökohtaiseen tapaamiseen.
Olemme paikallisia, koska uskomme tulevaisuuden olevan Pohjanmaalla.
Haluamme, että JNT:llä asiakas tuntee olonsa turvalliseksi.

Jos jaat arvomme ja olet intohimoinen myös myynnin suhteen – ota meihin yhteyttä, sillä etsimme tällä hetkellä:

Aktiivista yrityspalvelumyyjää

Tehtäviisi kuuluu yhteydenpito yritysasiakkaisiin pääasiassa Kokkolan alueella, auttaakseen heitä ICT-ratkaisuissa arvioimalla nykytilanteen ja tarjoamalla palvelujamme, jotka helpottavat heidän arkeaan. Asiantunteva henkilökuntamme huolehtii asennuksista. Teemme pitkäaikaista yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja haluamme siksi kaikkien osapuolien olevan tyytyväisiä vierailusi jälkeen.

Sinulla voi olla joko kaupallinen tai tekninen tausta. Koulutuksesi ei ole yhtä tärkeä kuin kokemuksesi ja luonteesi. Sillä, mitä olet tehnyt, ja millä tavalla, on enemmän painoarvoa keskuudessamme. Jos sinulla ei ole alan kokemusta, niin suuri taustatiimimme tukee sinua, jotta sinulla olisi parhaat mahdolliset edellytykset menestyä työssäsi. Aikaisemmat kokemukset B2B-myynnistä tekevät työpäivästäsi helpomman. Oletamme, että sinulla on jo entuudestaan hyvät sosiaaliset- ja kommunikaatiotaidot sekä sujuva suomen ja ruotsin kielen taito.

JNT tarjoaa turvallisen työpaikan sekä omistautuneet ja palveluhenkiset kollegat. Käytössäsi on mukavat toimistotilat ja uusin tekniikka. Tarjoamme mahdollisuuden joustavaan työaikaan sekä hyvät ansaintamahdollisuudet, jotka perustuvat henkilökohtaiseen sitoutumiseesi.

Lisätietoa

Lisätietoja antaa yritysliiketoimintajohtaja Thomas Carp, puh. 044 721 8330, arkisin klo 16.00–16.30 1.8.2021 jälkeen.

Hakemus

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään perjantaina 20.08.2021 osoitteeseen: rekry[a]jnt.fi. Otsikoi hakemuksesi ”Myyjä Yrityspalvelut – JNT”.

Olemme JNT

JNT:llä on noin 60 työntekijää, jotka yhdessä ylläpitävät ja tarjoavat internet-, TV-, puhelin- ja IT-palveluja Pohjanmaalla. Haluamme ehdottomasti tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut yhdessä parhaan mahdollisen asiakaspalvelun kanssa. Vaikka JNT:llä on pitkä historia, nykyään JNT on moderni ja ajankohtainen yritys. JNT:llä kannustamme omaa aloitekykyä ja tuemme työntekijöidemme henkilökohtaista ja ammatillista kasvua.