Fiberopen – snabbare än rudolf!

Även detta år kommer den snabbaste klappen från JNT. Bredbandskunder som är kopplade till JNT:s fibernät får under jul- och nyårshelgen pröva på fiber med maxhastighet, utan extra kostnad. Även kunder med JNT:s internettjänst i andelslagsägda fibernät har tillgång till förmånen.

FiberOpen pågår 23.12.2020-4.1.2021

För att få tillgång till maxhastigheten kan du behöva starta om ditt modem. I övrigt krävs ingen åtgärd från din sida. Den teoretiska maxhastigheten levereras där det är tekniskt möjligt och där ändutrustningen är direkt kopplad via kabel till modemet.

Observera följande ifall ni vill kontrollera hastigheten på t.ex. www.speedtest.net; ni behöver en nätverkskabel (CAT 6) mellan datorn och fibermodemet, samt en dator där nätverkskortet klarar 1000 Mbit/s, för att få ett adekvat mätresultat.

Efter den 4.1.2021 återgår hastigheten automatiskt till det normala. Kunder som har en liknande tjänst sedan tidigare erhåller ingen kompensation för kampanjtiden. FiberOpen gäller inte företagskunder.

Ifall du efter FiberOpen-evenemanget vill uppgradera din internettjänst, kan du ta en titt på vår kampanj Supersnabb här.