JNT | Företag | Fast Internet

Fast Internet

En snabb och stabil Internetförbindelse möjliggör effektiv kommunikation både inom och utanför företaget.

En snabb och stabil Internetförbindelse ligger i de flesta fall till grund för all övrig kommunikation. Det är via Internetförbindelsen som alla tilläggstjänster levereras och kommuniceras. Det kan vara frågan om telefonitjänster, Internet tjänster, e-post trafik, larmöverföring, IT-tjänster, säkerhetskopiering, betalningar osv. Internetförbindelsen är med andra ord pulsådern in till och ut från företaget.

Till stor del levererar vi de fasta Internetförbindelserna genom vårt fibernät. Fiber möjliggör snabbare trafik och är en tekniskt sätt säkrare förbindelse. Om ni inte är intresserade av fiber finns det också möjlighet att beställa ADSL-anslutningar och mobila lösningar via oss.

När en allt större del av företagsverksamheten flyttar ut i molnet behöver datatrafiken nödvändigt löpa utan problem. Sedan då något oförutsett inträffar vill man gärna att hjälpen skall vara nära till hands. Vi på JNT hjälper er gärna att skaffa och upprätthålla en snabb och stabil Internetförbindelse.

 

För mer information om våra fasta förbindelser vänligen kontakta vårt försäljningsteam via kontaktformuläret nedan, per telefon på 06 786 8200 eller på foretagslosningar[a]jnt.fi.

Ni kan också besöka oss på Alholmsgatan 3 i Jakobstad eller på Fredsgatan 22 i Vasa. 

Kontakta oss