JNT | Fiberanslutning

Fiberanslutningar

Vi på JNT har byggt fiberförbindelser sedan mitten av 80-talet. Efterhand har nätet växt och idag når vi ut till största delen av fastigheterna på vårt område.

Över hälften av våra internetförbindelser levereras idag över fiber. Till företag är andelen fiberförbindelser ännu större. Orsakerna är förstås flera men den största är självklart den obegränsade kapaciteten av dataöverföring som fiber erbjuder. En annan orsak är stabiliteten. Fibernät är inte lika känsliga för yttre omständigheter som traditionella kopparnät. På grund av detta är de tekniska störningarna i fibernät endast en bråkdel av vad som förekommer i de traditionella kopparnäten. 

JNT Fiber till fastighetsbolag

När ni förnyar rör eller gör annan renovering av fastigheten kan det vara skäl att fundera på telekommunikationen. Numera drar man fibernät inte bara fram till fastigheter utan ända fram till enskilda lokaler i samband med sanering. Ta kontakt med oss för att få ett kostnadsfritt kostnadsförslag på en sanering av telekommunikationsnätet i ert fastighetsbolag.

 

För mer information om våra fiberanslutningar vänligen kontakta vårt försäljningsteam via kontaktformuläret nedan, per telefon på 06 786 8200 eller på foretagslosningar[a]jnt.fi.

Ni kan också besöka oss på Alholmsgatan 3 i Jakobstad eller på Fredsgatan 22 i Vasa. 

 

JNT Fiber till Vasa

JNT Fiber blir en allt vanligare komponent i Vasaregionen. Vi har redan levererat fiberanslutningar till ett stort antal företag och därför har vi nu mycket goda möjligheter att ytterligare bredda vårt fibernät i Vasa. Anmäl ditt intresse för JNT Fiber här.

 

Kontakta oss