Hårdvara

Hårdvara

VÄLJ PRODUKTER SOM HÅLLER MÅTTET

Vid val av hårdvara bör man ta i beaktande vilka tjänster hårdvaran skall fungera ihop med. För oss är det också viktigt att slutanvändaren är nöjd med produkterna och deras finesser.

 

Vi har koll på användarvänliga produkter som passar era behov.

 

Vår försäljningsavdelning hjälper er gärna om ni har frågor!


KONTAKTA FÖRSÄLJNINGEN

Våra produkter

Vi satsar på kvalitetsdatorer till rätt pris. Vi lagerför funktionella datorer från Lenovo och Dell och beställer in produkter från andra leverantörer enligt behov.

 

 

Vi beställer gärna in den produkt ni önskar till aktuellt marknadspris och med garanterat kort leveranstid. 

Kontakta gärna våra försäljare för en kostnadsfri offert!


Servrar för alla syften

Behöver ni en fysisk eller viruell server? Från oss kan ni köpa fysiska servar från tillverkarna IBM, HP och Dell. Om ni inte är intresserade av att investera i en egen server kan ni köpa kapacitet ur vår virtuella serverpark. Kapaciteten kan sedan justeras i takt med era behov. 

VoIP-telefoner

Vi kan stå till tjänst med bra produkter för IP-telefoni. VoIP-telefoner från både Cisco och Aastra erbjuder mycket bra ljud och räckvidd. Med Gigaset 610 från Cisco har du även möjlighet att sammankoppla basstationerna (roaming). Kontaka oss gärna för en kostnadsfri demonstration.

 

Cisco certified partner

Vi är certifierad Cisco partner och lagerför Cisco Systems nätverksswitchar, routrar och brandmurar (brandväggar).  Från oss kan ni även köpa brandmuren som tjänst. Det innebär att ni har en aktiv brandmur men den finns i våra säkrade utrymmen och underhålls av våra certifierade tekniker.