Telefonitjänster

Telefonitjänster

Anpassade telefonilösningar för Österbottniska företag

Anpassade telefonilösningar

Telefoni som kommunikationsform är vårt historiska arv, kärnan i vår verksamhet. Vi har hjälpt våra kunder med telefoni sedan år 1887 och fortsättningsvis är telefoni en av våra starka sidor.

 

Vår styrka som telefonileverantör ligger i vår förmåga att leverera kommunikationslösningar som är anpassade enligt företagets behov. Man skall ha tillgång till samma funktioner oberoende av vilken telefon eller ändutrustning man använder sig av. 


Kontakta oss

IP telefoni

När vi utvärderat era behov och önskemål kan vi erbjuda er lösningar från moderna IP-baserade tjänster till renodlade mobila lösningar.

 

Vårt mål är att leverera en användarvänlig och flexibel lösning, samtidigt som ni får tillgång till funktioner som leder till att ni kan fungera så effektivt som möjligt.

 

JNT är återförsäljare av DNA:s företagstjänster


Cloudberry

Med Cloudberry kan ni samla all kommunikation i ett och samma flöde. Cloudberry gör dialogen med såväl kollega som kund mer effektiv. En perfekt lösning för er som vill sköta telefonin och kommunikationsflödet inom företaget på ett effektivt och smidigt sätt.

SIP-trunk

För effektiv och smidig kommunikation finns JNT:s säkra och kostnadseffektiva växelanslutning, SIP-trunk. När ni tar i bruk en sip-trunk kan de gamla ISDN-förbindelserna avslutas, detta innebär en rejäl kostnadsinbesparing.

Fax-tjänst

Vi på JNT kan erbjuda er ett enkelt sätt att skicka och ta emot fax via e-post. Då ni tar skickar och tar emot fax via e-post behövs ingen faxmaskin långre och ni har tillgång till faxen varsomhelst och närsomhelst.