Digitala skärmar - DisplayIT

Digitala skärmar - DisplayIT

DisplayIT är för dig som vill skylta digitalt. Vår digital signage lösning kan användas på kontor, i skyltfönster, trapphus och butiker.

Digital skyltning är ett enkelt och effektivt sätt att få fram ditt budskap. Du kan ladda upp bilder, text och videos. Du kan också schemalägga ditt budskap så att det bara visas under vissa på förhand bestämda tidpunkter.

 

Varför digital skyltning? 

Digital skyltning är ett effektivt sätt att få ut ett budskap till många. Fördelen att göra det digitalt är, att du enkelt kan göra uppdateringar av innehållet som visas i skärmen. Du uppdaterar innehållet via ett verktyg på webben. Så länge du har en internetuppkoppling, kommer du åt ditt eget innehåll.

Rättigheter kan delas på flera personer, med begränsade rättigheter om man så önskar. Någon kan få tillgång till att uppdatera vissa fält i skärmen, medan andra har administrationsrättigheter. Det finns ingen begränsning av antalet användare.

DisplayIT är ett koncept som tillhandahålls av JNT. Det är också JNT som sköter supporten och i de flesta fall, installationen av skärmarna, om du som kund så önskar.

 

För vem?

Detaljhandeln - Inspirera till köp i butiken

Digitala skyltfönster - Väck nyfikenhet via skyltfönstret

Fastigheter (höghus, boenden, hotell etc.) - Informera snabbt och enkelt 

Skärmar i företag - Kommunicera med kollegor och besökare

 

Beställningar samt kostnad

Tillsammans går vi igenom er verksamhet och på vilket sätt digitala skärmar kan stöda den. Vi ger er ett förslag på layout som ni får bekanta er med och ett prisförslag på lämpliga skärmar. Vid behov kan vi öppna upp ett demokonto som ni får tillgång till. När båda parter är nöjda påbörjas installationen inom ett par veckor. Du tecknar ett avtal på 36 månader och skärmen kan du välja att köpa direkt eller på delbetalning. Kostnaden är ca 40€/månad för DisplayIT-licensen och för en skärm. I det ingår telefonsupport och mjukvaru-uppdateringar för själva tjänsten under hela avtalsperioden. Garantitiden för skärmar är i regel 36 månader.

För tjänsten behövs en internetuppkoppling. Skärmarna vi installerar har WiFi-uppkoppling men vi rekommenderar en fast uppkoppling för en bättre fungerande tjänst i samband med uppdatering av innehållet.

Från oss går det också att hyra en skärm till mässor eller liknande tillställningar för 150€/helg. Kunden ansvarar för hämtning, lämning och försäkring.

 

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten vänligen kontakta vårt försäljningsteam via kontaktformuläret nedan, per telefon på 06 786 8200 eller på foretagslosningar[a]jnt.fi.

Ni kan också besöka oss på Alholmsgatan 3 i Jakobstad eller på Fredsgatan 22 i Vasa.

Kontakta oss