JNT | Företag | Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 är en tjänst från Microsoft som erbjuder en uppsättning välbekanta produkter. De olika Microsoft Office 365 programmen körs lokalt i datorn men dokumenten kan sparas i molnet där de alltid är tillgängliga.

Med Microsoft Office 365 Business får ni tillgång till de nyaste versionerna av Office 2016-programmen:

-     Microsoft Outlook

-     Microsoft Word

-     Microsoft Excel

-     Microsoft Power Point

-     Microsoft OneNote

-     Microsoft Publisher

Med Office 365 Business är dessa verktyg tillgängliga var som helst och när som helst. OneDrive för företag lagrar filer online vilket betyder att de alltid är synkroniserade och uppdaterade. Eftersom filerna lagras online kan man dela dem med vem som helst och även redigera dem samtidigt med andra i realtid.

 

Det finns tre typer av prenumerationer för Microsoft Office 365:

-     Experter och småföretag - mindre företag med upp till 25 personer

-     Medelstora och stora företag – företag med över 25 personer

-     Utbildning – utbildningssektorn

 

Office på datorer, surfplattor och telefoner

Få en komplett Office-upplevelse. Office kan installeras på PC- och Mac-datorer, Windows-, iPad®- och Android™-surfplattor samt på de flesta mobila enheter. Varje användare kan installera Microsoft Office 365 på totalt 5 enheter.

 

Med Microsoft Office 365 Business får du tillgång till följande onlinetjänster:

Fillagring och fildelning - Med OneDrive för företag får varje användare 1 TB personlig lagring i molnet, med åtkomst överallt och synkronisering med PC-/Mac-datorer för offline åtkomst. Dela dokument enkelt internt och externt och bestäm vilka som får visa och redigera filerna.

Office Online – Man kan skapa och redigera dokument i Word, OneNote, PowerPoint och Excel direkt i sin egen webbläsare. 

Professionellt digitalt berättande - Med den nya Office 365-appen Sway skapar man enkelt medryckande, interaktiva webbaserade rapporter, presentationer, nyhetsbrev, kurser och annat – i telefonen, på pekplattan och i webbläsaren. Sway-presentationer är lätta att dela – och de ser professionella ut på alla slags skärmar.

 

I alla Office 365-abonnemang för företag ingår dessutom:

Tillförlitlighet - Man kan tryggt lita på att tjänsterna alltid är tillgängliga genom ett serviceavtal med en ekonomisk garanti som garanterar 99,9 procents tillgänglighet.

Säkerhet - Tack vare banbrytande säkerhetsrutiner med förebyggande skyddsövervakning i fem lager kan ni garantera att era kunders data är trygga i dina händer. 

Sekretess - Er data tillhör er. Microsoft Office 365 skyddar er data och er integritet.

Administration - Distribuera och hantera Office 365 inom hela företaget, ingen IT-expertis krävs. Ni kan lägga till och ta bort användare på bara några minuter.

Uppdateringar - Ni behöver inte betala för versionsuppgraderingar – de ingår i abonnemanget. Nya funktioner distribueras till Office 365-kunder regelbundet.

Integrering med Active Directory - Hantera användarinloggning och behörigheter. Enkel inloggning och synkronisering med Active Directory.

Support - Microsoft Support ger dig svar via telefon och via webben. Microsoft Support ger dig också tillgång till olika resurser och kontakt med andra Office 365-kunder om konfiguration och snabbkorrigeringar. 

 

Mer information

För mer information om Microsoft Office 365 vänligen kontakta vårt försäljningsteam via kontaktformuläret nedan, per telefon på 06 786 8200 eller på foretagslosningar[a]jnt.fi.

Ni kan också besöka oss på Alholmsgatan 3 i Jakobstad eller på Fredsgatan 22 i Vasa. 

Kontakta oss