Är du på jakt efter ett teknikinriktat jobb och en härlig arbetsgemenskap?

Vi finns nära, för att vi tror på den personliga kontakten.
Vi är lokala, för att vi tror att framtiden finns i Österbotten.
Vi vill att det ska vara tryggt att vara kund hos JNT.

Om du delar våra värderingar och dessutom brinner för försäljaryrket, ska du kontakta oss då vi till Vasa nu söker en:

Aktiv försäljare av våra företagstjänster

Till dina arbetsuppgifter hör bland annat att kontakta företagskunder i främst Vasaregionen för att hjälpa dem med ICT-lösningar genom att utvärdera nuläget och erbjuda dem tjänster som underlättar deras vardag. Våra kunniga medarbetare sköter själva installationerna. Vi jobbar långsiktigt med våra kunder och strävar till att alla ska känna sig nöjda när du besökt dem.

Du kan ha antingen en merkantil eller en teknisk bakgrund. Din utbildning är dock inte lika viktig som din erfarenhet och personlighet. Vad du har jobbat med och på vilket sätt väger mycket tyngre hos oss och uppskattas också av våra kunder. Ifall du saknar branscherfarenhet så har du ett stort team som backar upp dig för att du ska ha de bästa möjliga förutsättningarna att lyckas i ditt jobb. Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning gör din vardag enklare. Sociala färdigheter och en god kommunikationsförmåga på både finska och svenska förväntar vi oss att du redan har med dig.

JNT erbjuder en trygg arbetsplats med engagerade och serviceinriktade kollegor. Till ditt förfogande har du fina kontorsutrymmen och den senaste tekniken. Vi erbjuder flexibla arbetstider och goda förtjänstmöjligheter som baserar sig på ditt personliga engagemang.

Tilläggsinformation

Mer information fås av vd Maria Höglund, tel. 06 786 8100 (ej anträffbar 18 – 22.10).

Ansökan

Skicka in din ansökan samt CV med löneanspråk senast den 31.10.2021 till adressen: rekry[a]jnt.fi. Rubricera din ansökan ”Försäljare Företagstjänster – JNT”.

JNT består av ca 65 anställda som tillsammans upprätthåller och erbjuder internet-, tv-, telefoni-, och IT-tjänster i Österbotten. Vi brinner för att ge våra kunder de bästa möjliga tjänsterna tillsammans med den bästa möjliga servicen. Trots att JNT är ett företag med lång historia, är JNT idag ett modernt och aktuellt företag. På JNT uppmuntras du till personlig utveckling och eget initiativtagande, och vi stöder utbildning inom området du jobbar med.