Vill du extraknäcka i Multitronic|JNT-butiken på lördagar?

Vi söker dig som är intresserad av att jobba med försäljning och kundbetjäning i vår butik i Jakobstad. Om du har teknisk och god social kompetens och är intresserad av att lära dig nytt kommer du att trivas hos oss! Vi förutsätter kunskaper i svenska, finska och engelska.
Arbetstiden är lördagar kl. 10–14, samt eventuella inhopp även andra tider. Arbetet passar på så vis också t.ex. skolungdomar eller studerande.

Ansökan

Sänd din ansökan till ansokan[a]multitronic.fi så fort som möjligt. Mer information fås av Linda Lönnqvist: linda.lonnqvist[a]multitronic.fi eller tel. (06) 786 8445.

Multitronic är ett av Finlands största webförsäljningsföretag inom IT. Samtidigt som Multitronic vill vara ledande inom webbförsäljningen erbjuder vi våra kunder personlig service också via våra butiker. Multitronic-butikerna finns i Vasa, Jakobstad, Seinäjoki, Jyväskylä, Villmanstrand och Mariehamn. iTronic-butikerna är Apple Premium Resellers och erbjuder Apples hela utbud. Våra iTronic-butiker finns i Vasa, Villmanstrand och Jyväskylä. Via Multicare erbjuder Multitronic också servicetjänster för mobila enheter.

JNT vill främja livskvalitet i Österbotten. Det gör vi genom att erbjuda pålitliga tjänster inom internet, TV, telefoni och IT till både företag och privatpersoner. Vi är en lokal samarbetspartner som vid behov skräddarsyr lösningar för våra kunder. Vår vinst satsar vi på Österbottens utveckling och kontinuerlig framtagning av tekniskt avancerade tjänster. Vårt huvudkontor finns i Jakobstad.