Försäljare till Multitronic | JNT

Vår Multitronic | JNT butik i Jakobstad behöver förstärkning av en glad och social försäljare.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba självständigt med butiksförsäljning och kundbetjäning. Erfarenhet av försäljning samt intresse för teknik är en fördel men en positiv inställning och viljan att lära sig väger tyngre.

Till dina dagliga arbetsuppgifter hör att betjäna de kunder som besöker Multitronic | JNT butiken i Jakobstad. Du svarar på frågor gällande våra produkter och hjälper dem hitta de produkter de söker. I produktsortimentet finns allt från teknisk utrustning till kontorsmaterial, leksaker och husgeråd. I butiken hjälper vi också kunder som har frågor om JNT:s tjänster. Du får hjälpa kunderna beställa internetanslutningar, TV-tjänster, kanalpaket och så vidare. Vi skolar in dig i arbetsuppgifterna och ser till att du ha de bästa möjligheterna att lyckas i ditt jobb. Vi förutsätter kunskaper i svenska, finska och engelska. Arbetet är heltid och din stationeringsort är Jakobstad.

Om du har god social kompetens och är intresserad av att lära dig nytt kommer du att trivas hos oss!
Din ansökan vill vi ha till adressen ansokan[a]multitronic.fi senast söndagen den 10.9.2023.

Mera uppgifter om tjänsten kan fås av Linda Strömbäck tel. (06) 786 8445, linda.stromback[a]multitronic.fi eller Maria Höglund tel. (06) 786 8100.

Multitronic är ett av Finlands största webförsäljningsföretag inom IT. Samtidigt som Multitronic vill vara ledande inom webbförsäljningen erbjuder vi våra kunder personlig service också via våra butiker. Multitronic-butikerna finns i Vasa, Jakobstad, Seinäjoki, Jyväskylä, Villmanstrand och Mariehamn. iTronic-butikerna är Apple Premium Resellers och erbjuder Apples hela utbud. Våra iTronic-butiker finns i Vasa, Villmanstrand och Jyväskylä. Via Multicare erbjuder Multitronic också servicetjänster för mobila enheter.

JNT består av ca 65 anställda som tillsammans erbjuder och upprätthåller internet-, tv-, telefoni-, och IT-tjänster i Österbotten. Till JNT-koncernen hör också Konttoripiste och Multitronic | JNT-butikerna i Jakobstad och Vasa. Vi brinner för att ge våra kunder de bästa möjliga tjänsterna tillsammans med den bästa möjliga servicen. Trots att JNT är ett företag med lång historia, är JNT idag ett modernt och aktuellt företag. På JNT uppmuntras man till personlig utveckling och eget initiativtagande. Vi stöder också utbildning inom området man jobbar med.