Försäljningschef för företagstjänster

JNT växer och expanderar. I koncernen ingår JNT som verkar inom ICT i Kust-Österbotten och Konttoripiste som verkar inom IT i Kust-Österbotten samt norrut upp till Uleåborg.

Vi ser stor potential i vårt marknadsområde och i den kompetens och teknologi som finns i våra bolag. Nu söker vi dig som tillsammans med engagerade medarbetare kan ta helhetsansvar för vår försäljning till företagskunder.


Som försäljningschef gör du upp strategier och har budgetansvar för ditt ansvarsområde och deltar i ledningen av hela bolaget via JNT:s ledningsgrupp. Du ansvarar för att utveckla försäljningen, skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer och för att stärka varumärkeskännedomen inom vårt marknadsområde. Du jobbar också aktivt med att skapa synergier i vår koncern och att ytterligare stärka våra positioner på marknaden.

För att lyckas i ditt jobb ser vi att du behöver ha följande egenskaper:
• Du har ledaregenskaper och en vilja att skapa en inspirerande arbetsmiljö
• Du ser potential i och har förmågan att skapa en vinnande helhet utgående från flera företagskulturer
• Du ser möjligheter samt har förmågan att hantera även större ekonomiska helheter
• Du har ett intresse för utvecklingen i branschen och har kapacitet att lägga dig in i för jobbet relevanta tekniska frågeställningar
• Du drivs av att sätta och jobba mot uppsatta mål, sporras av framgång och av att utveckla verksamheten
• Kännedom om näringslivet i vårt verksamhetsområde är en stor fördel

Ansök

Ifall du vill komma med i vårt team och inta en ledande position i en inspirerande miljö i ett väl fungerande bolag och en bransch som är i ständig utveckling, ta kontakt med VD Maria Höglund, tel. 044 721 8100 eller maria.hoglund[a]jnt.fi.

Din ansökan vill vi ha senast 17.8.2022 på adressen maria.hoglund[a]jnt.fi.