Account manager

Affärsområde: teknik, IoT
Anställningstyp: heltid, tillsvidare (fast)
Plats: hela Finland
Arbetsmodell: hybrid (distans och arbetsresor)

Vill du jobba med affärsutveckling inom IoT? Då har vi en intressant möjlighet att erbjuda dig. Du får ett stort ansvar, där framgången för affärsområdet väldigt långt är beroende på hur du själv lyckas. Bakom dig har du en stark och kunnig organisation som ger dig alla förutsättningar att uppnå framgång i ditt jobb.

Nollge är ett affärskoncept som i sin helhet ligger under företaget JNT:s verksamhet. JNT är en IT- och telekomleverantör verksam i Österbotten. Vårt IoT-koncept Nollge erbjuder vi däremot till hela den finska B2B-marknaden, vilket innebär att din fysiska plats är av sekundär betydelse. Du kommer att jobba i en hybridmiljö där du dels jobbar från hemmakontoret, dels är ute och reser runt om i landet för att träffa nyckelkunder.

Vi önskar att du som person har ett eget driv samt förmåga att skapa egna försäljningsprospekt och hitta nya försäljningskoncept för nya kundsegment. Du erbjuder våra kunder tekniska lösningar som inkluderar trådlösa sensorer och tillhörande mjukvara som övervakar och registrerar olika parametrar i en inomhusmiljö.

En stor del av de IoT-lösningar som vi för närvarande erbjuder, riktar sig till företag och organisationer som ser både produktionstekniskt och personalsäkerhetsmässigt behov och nytta av att monitorera sina verksamhetsutrymmen. Genom att använda Nollges produkter och tjänster kan våra kunder förbättra miljön för både sin verksamhet och sin personal.

Ansökan

Om du känner att det här är något som du skulle vilja tillägna dina närmaste arbetsår, så hoppas vi att du tar kontakt så att vi kan berätta mera. Anställningen är heltid och gäller tillsvidare. Du får mera information av vår avdelningschef Stefan Skytte, tel. +358 44 721 8235 eller e-post stefan.skytte[a]jnt.fi. Om du redan vet att du vill söka denna tjänst så gör du det enklast genom att skicka din CV samt fritt formulerade arbetsansökan till rekry[a]jnt.fi.