Kampanjen Full gas – 100/100 Mbit/s för lägenheter med estate-anslutning

Om du bor i ett bostadsbolag med JNT:s Estate-fiberanslutning, kan du nu teckna ett tidsbundet avtal och få vår populära internettjänst 100/100 Mbit/s till kampanjpris! Denna bashastighet passar dig som surfar, streamar och använder internet till vardags.

De flesta bostadsbolag i Jakobstadsnejden är utrustade med JNT:s Estate-anslutning. I vår självbetjäningsportal Selfie kan du söka på din adress och se vilken anslutning som finns att tillgå i din bostad.

Snabba ryck lönar sig

Är du trött på långsamt internet? Dra nytta av vårt kampanjerbjudande, och få snabbt internet, 100/100 Mbit/s, till det förmånliga priset 29,90 €/månad. Du väljer själv ifall du gör ett 12 eller 24 månaders avtal.

Tjänstevillkor:
Kampanjen förutsätter ett 12 eller 24 månaders bindande avtal och hastigheten kan ej sänkas under avtalstiden, abonnemanget kan ej heller sägas upp under avtalstiden. 100/100 Mbit/s för 29,90€/mån i 12 eller 24 månader. Kampanjen gäller nya och nuvarande konsumentkunder med ett inte ikraftvarande bindande avtal. Förmånen kan inte kombineras med övriga förmåner.
100/100 Mbit/s -tjänsten levereras i JNT:s fibernät via *Estate-anslutningar (vår bredbandstjänst till bostadsbolag) på de områden där det är tekniskt möjligt.
För nya kunder är inkopplingsavgiften 0€ (förmån 99€). Den totala förmånen fr. 219€ samt den totala kostnaden för avtalsperioden fr. 358,80€. JNT förbehåller sig rätten att inte teckna avtal i samband med betalningsstörningar.
Efter avtalstiden fortsätter avtalet tillsvidare enligt gällande prislista. Avtalet kan inte överlåtas till tredje part. Internethastigheten som uppges utgår från att ändutrustningen är direkt kopplad via kabel till modemet. Hastigheten varierar beroende på förbindelsens längd mellan fastigheten och telecentralen och på vilken teknik förbindelsen är byggd. Övriga faktorer som inverkar är det interna nätet i fastigheten, ifall man surfar trådlöst (WiFi) samt på den utrustning och de program som används. Ångerblankett hittas på www.jnt.fi eller ring 06 786 8222.
Variationsintervallen för 100/100 Mbit/s: Nedladdning 70-100 Mbit/s. Uppskattad maxhastighet 100 Mbit/s.

*)Estate-tjänsten ansluts via JNT-Fiber till en switch (fördelare) i bostadsbolagets tekniska utrymme. Därifrån kopplas tjänsten vidare, ut via det av bostadsbolaget ägda interna nätet, till lägenheterna. Ifall bostadsbolaget har ett kopparnät i stället för ett datanät eller internt fibernät är variationsintervallet för uppladdning 30-50 Mbit/s pga av det interna kopparnätets begränsade överföringskapacitet.