ADSL Surfa M

ADSL Surfa M

ADSL-kampanjen Surfa M bjuder på Internet i 12 månader till det förmånliga priset 29,90€/månad.

Beställ ADSL-anslutningen Surfa M i 12 månader och du betalar endast 29,90 € per månad. Ingen bindningstid.

Beställ enkelt via 06 786 8222 eller kundbetjaning[a]jnt.fi

 

 

ADSL Surfa M för 29,90€/månaden i 12 månader. Efter 12 månader fortsätter avtalet tillsvidare enligt gällande prislista. Kampanjen gäller nya och nuvarande konsumentkunder med ett inte ikraftvarande bindande avtal. Förmånen kan inte kombineras med övriga förmåner.
Bredbandstjänsten förutsätter att fastigheten är ansluten till JNT:s kopparnät eller Elisas kopparnät i Vasa, Laihela eller Korsholm där JNT levererar ADSL.
För nya kunder är inkopplingsavgiften 0€ (förmån 79€). JNT förbehåller sig rätten att inte teckna avtal i samband med betalningsstörningar. Avtalet kan inte överlåtas till tredje part. 
Kampanjen är i kraft fram till den 31.1.2020. Internethastigheten som uppges utgår från att ändutrustningen är direkt kopplad via kabel till modemet. Hastigheten varierar beroende på förbindelsens längd mellan fastigheten och telecentralen. Övriga faktorer som inverkar är det interna nätet i fastigheten, ifall man surfar trådlöst (WiFi) samt utrustning och program som används. Ångerblankett hittas på www.jnt.fi eller ring 06 786 8222. Variationsintervallet för Surfa M: nedladdning 5-24 Mbit/s och uppladdning 0,75-1 Mbit/s. Uppskattad maxhastighet 24/1 Mbit/s

Du kan alltid kontakta kundservice. Vi finns nära dig!

Kontakta butiken Kontakta kundtjänst Hitta butik