Kundorienterad B2B-försäljare till Karleby

Vi är ÖPPNA, för vi tror på det mänskliga mötet.
Vi finns NÄRA, för att vi tror på det lokala.
Vi är LÄTTILLGGÄNGLIGA, för vi tror på service på kundens villkor.


Om du delar våra värderingar och dessutom brinner för försäljaryrket, ska du kontakta oss då vi nu söker en:

Till dina arbetsuppgifter hör bland annat att kontakta företagskunder i främst Karleby-regionen för att hjälpa dem med ICT-lösningar genom att utvärdera nuläget och erbjuda dem tjänster som underlättar deras vardag. Våra kunniga IT-kollegor sköter sedan installationerna. Vi jobbar långsiktigt med våra kunder och strävar till att alla ska känna sig nöjda efter att du besökt dem.

Du kan ha antingen en merkantil eller en teknisk bakgrund. Din utbildning är dock inte lika viktig som din erfarenhet och personlighet. Vad du har jobbat med tidigare och på vilket sätt, väger mycket tyngre hos oss och uppskattas också av våra kunder. Ifall du saknar branscherfarenhet, har du ett stort team som backar upp dig för att du ska ha de bästa möjliga förutsättningarna att lyckas i ditt jobb. Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning gör din vardag enklare. Sociala färdigheter och en god kommunikationsförmåga på både finska och svenska förväntar vi oss att du har med dig från förr.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidare avtal och din placeringsort är Karleby. Anställningen börjar enligt överenskommelse.

Vi erbjuder en trygg och stimulerande arbetsmiljö i ett pålitligt företag och i en ständigt växande bransch. Hos oss får du en utvecklande arbetsplats och ett team av försäljare och IT-experter som dina närmaste kollegor. Vi jobbar för att säkerställa att du trivs hos oss och upplever att du har ett meningsfullt jobb. Till ditt förfogande har du fina kontorsutrymmen, den senaste tekniken samt engagerade och serviceinriktade kollegor. Vi har flexibla arbetstider och möjlighet till 50 % distansjobb, men du behöver ha möjlighet att vara på plats på huvudkontoret i Jakobstad vid behov. Vår personal har även tillgång till e-passi.

Mer information fås av Tatu Aitoaho, chef företagstjänster. Du når Tatu 1.7 och 8.7 kl. 15-16. på tel. 06 786 8336.

Sänd in din fritt formulerade ansökan med löneanspråk samt CV till adressen rekry[a]jnt.fi, senast den 14.7.2024. Rubricera din ansökan med ”Försäljare Företagstjänster Karleby”. Vi börjar behandla ansökningarna den 16.7.2024.

JNT består av 90 anställda som tillsammans upprätthåller och erbjuder internet-, TV-, telefoni-, och IT-tjänster i kustområdet mellan Kristinestad och Uleåborg. Vårt huvudkontor är beläget i Jakobstad och därtill har vi verksamhetsställen i Vasa, Karleby, Kannus, Ylivieska, Brahestad och Uleåborg. Våra kunder är företag, kommuner, städer och privatpersoner. Vi brinner för att ge våra kunder de bästa möjliga tjänsterna tillsammans med den bästa möjliga servicen. Personalen uppmuntras till eget initiativtagande och vi stöder våra medarbetares personliga och yrkesmässiga utveckling.