Kundorienterad B2B-försäljare till Vasa

Nu söker vi en kollega som är intresserad av tekniska lösningar, gillar en social och varierande arbetsmiljö samt besitter starka försäljaregenskaper. Vi erbjuder jobb som:

Vårt försäljningsteam hjälper Österbottniska företag med kvalitativa ICT-lösningar som gör företagens arbetsvardag både bättre och lättare. Dina hjälpmedel som försäljare är JNT:s portfölj av ICT-lösningar, en trygg och engagerande arbetsplats, hjälpsamma och kompetenta kollegor samt den senaste tekniken.

Till dina arbetsuppgifter hör att aktivt ta kontakt med både nya och nuvarande företagskunder för att konsultera dem gällande ICT-lösningar. Tillsammans med kunden utvärderas nuläget, så att du sedan kan erbjuda dem tjänster som underlättar deras vardag.

På JNT jobbar vi långsiktigt med våra kunder och varje företagsbesök bör därmed leda till en positiv attityd till JNT och nöjda kunder. Du är JNT:s ansikte utåt och bär det ansvaret med självsäkerhet, du inger förtroende och utstrålar kunskap. Vi betjänar våra kunder på både finska och svenska och du behöver därmed behärska båda språken i tal och skrift.

Vi har en öppen arbetskultur bland kollegor och du kommer alltid ha ett stort team som backar upp dig. Vi ser till att du har de bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas i ditt arbete och dina kollegor hjälper till då det behövs.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareavtal och ditt arbetsområde är främst Vasaregionen men du kan vara stationerad i Vasa eller Jakobstad. Anställningen börjar enligt överenskommelse.

Du kan ha en merkantil eller en teknisk bakgrund, men din utbildning är inte lika viktig som din erfarenhet. Vad du har jobbat med tidigare och hur du lyckats med dina åtaganden, väger tungt. Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning i Österbotten kommer göra din vardag enklare men är inget krav. Ifall du saknar branscherfarenhet men är en försäljare ut i fingerspetsarna hittar vi en lösning.

För att lyckas i denna roll behöver du vara en god lyssnare för att förstå kunderna och deras behov, du behöver ha drivkraft att föra saker framåt och du behöver vara en teamspelare. Sociala färdigheter och en god kommunikationsförmåga förväntar vi oss att du har med dig när du kommer.

JNT är ett välfungerande bolag som verkar i en bransch som är i ständig utveckling. Trots att JNT är ett företag med lång historia, är JNT idag ett modernt och aktuellt företag. Vi erbjuder jobb i en trygg och inspirerande arbetsmiljö med familjär stämning och kompetenta kollegor. Vi har flexibla arbetstider och möjlighet till distansjobb. Till ditt förfogande har du ändamålsenliga kontorsutrymmen i Vasa, Jakobstad och Karleby, den senaste tekniken och dina kollegors stöd. Bakom dig har du en erfaren och kunnig organisation. Vi erbjuder ett utvecklande jobb och du kommer även ges goda möjligheter till personlig utveckling i form av kompetenshöjande skolning. Vi värdesätter ditt välmående och vi har därmed tillgång till E-passi.

Mer information fås av Tatu Aitoaho, chef företagstjänster. Du når Tatu 1.7 och 8.7 kl. 15-16. på tel. 06 786 8336.

Sänd in din fritt formulerade ansökan med löneanspråk samt CV till adressen rekry[a]jnt.fi, senast den 14.7.2024. Rubricera din ansökan med ”Försäljare Företagstjänster Vasa”. Vi börjar behandla ansökningarna den 16.7.2024.

JNT består av 90 anställda som tillsammans upprätthåller och erbjuder internet-, TV-, telefoni-, och IT-tjänster i kustområdet mellan Kristinestad och Uleåborg. Vårt huvudkontor är beläget i Jakobstad och därtill har vi verksamhetsställen i Vasa, Karleby, Kannus, Ylivieska, Brahestad och Uleåborg. Våra kunder är företag, kommuner, städer och privatpersoner. Vi brinner för att ge våra kunder de bästa möjliga tjänsterna tillsammans med den bästa möjliga servicen. Personalen uppmuntras till eget initiativtagande och vi stöder våra medarbetares personliga och yrkesmässiga utveckling.