Sökes! Medarbetare som brinner för Kommunikation och marknadsföring

Sökes! Medarbetare som brinner för Kommunikation och marknadsföring

Publicerad 11-09-2020

Vi är på jakt efter dig som vill jobba i vårt kreativa och skapande marknadsföringsteam. Du kompletterar vårt team med framförallt goda interna och externa kommunikationskunskaper. Till arbetet hör att producera både korta och långa texter som är faktabaserade och/eller säljande. Du kommunicerar intern information inom organisationen och producerar extern information i form av kundbrev, nyhetsbrev, sociala media texter etcetera. Informationen används i JNT:s egna kanaler men även ute i samhället och når ut till våra kunder i Jakobstads-, Vasa-, och Karlebyregionen. Du får vara delaktig i både JNT:s konsument- och företagsmarknadsföring och därmed jobba mot både privat- och företagskunder.

Vi ser gärna att du följer med utvecklingen inom marknadsföring och kommunikation och strävar till ständig utveckling. Du får gärna visa intresse för din omgivning, samhällsutveckling och teknik. Viss kunskap i sociala medier behövs och du kommer även att jobba med uppdateringar på vår hemsida. Du bör behärska svenska och finska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i det finska språket ses som fördel.

Vi erbjuder dig ett intressant och varierande arbete i en växande bransch, samt möjlighet att både utveckla och förnya. Din arbetstid är flexibel och tjänsten är 80%-100%. Placeringsorten är Jakobstad eller Vasa. Tjänsten är ett moderskapsvikariat.

Sänd in din fritt formulerade ansökan samt CV till adressen rekry[a]jnt.fi, senast den 22.9. Rubricera din ansökan med ”Medarbetare: kommunikation och marknadsföring”. Ansökningsprocessen fortskrider även under ansökningstiden.

Mer information fås av Marknadsföringsansvarig, Zuzette Lövgren, tel. 06 786 8185, må-ons kl. 10-11 & 13-14.

 

JNT består av ca 60 anställda som tillsammans upprätthåller och erbjuder internet-, tv-, telefoni-, och IT-tjänster i Österbotten. Vi brinner för att ge våra kunder de bästa möjliga tjänsterna tillsammans med den bästa möjliga servicen. Trots att JNT är ett företag med lång historia, är JNT idag ett modernt och aktuellt företag. Vi värdesätter ditt välmående och erbjuder en trygg och engagerande arbetsplats med hjälpsamma och kompetenta kollegor. Till ditt förfogande har du fina kontorsutrymmen och den senaste tekniken. JNT uppmuntrar till personlig utveckling och eget initiativtagande.