Tävlingen Bildsköna Österbotten 2018

Tävlingen Bildsköna Österbotten 2018

Publicerad 20-03-2018

Tävlingsdags!

Är det inte en sagovärld där ute så säg? Drivor av gnistrande snö och den första trevande vårsolen som återvänt. Med andra ord ett perfekt tillfälle för en favorit i repris av vår fototävling ”Bildsköna Österbotten”. Fånga vårt vackra landskap i vinterskrud och dela med dig av ljuvligheten. Bidrag kan skickas per mejl till foto[a]jnt.fi, publiceras i Facebook-evenemanget Bildsköna Österbotten | Kuvankaunis Pohjanmaa eller delas på Facebook och Instagram med hashtagen #BildskönaÖsterbotten. Tre vinnare får dessutom fina priser från JNT!

Tävlingen är igång 14.3.2018 – 31.3.2018

Priser:
Presentkort till JNT | Multitronic.

1:a plats: 200€
2:a plats: 100€
3:e plats: 50€

Regler:
- Deltagande bidrag måste skickas in med mejl, delats här i evenemanget eller under hashtagen #BildskönaÖsterbotten senast 31/3 2018.
- JNT väljer ut 5 bidrag under perioden som går till final. Finalbidragen presenteras sedan på Facebook och Instagram. 
- JNT väljer tre vinnare av de fem finalisterna. Vinnarbilderna presenteras på Facebook och på Instagram. Vinnarna kontaktas genom sin inbox på Faceook/Instagram eller mejl, beroende på hur man skickat in sitt tävlingsbidrag.
- JNT har rätten att diskvalificera stötande bidrag från tävlingen.
- JNT har rätten att publicera tävlingsbidragen på sina elektroniska sidor, sociala media-kanaler och i kundtidningen Stream.
- JNT har rätten att använda sig av de tre vinnande bidragen i sin marknadsföring. 

 

Delta du också!