Vi söker en försäljare av företagstjänster

ÖSTERBOTTENS TECHNYHETER - DIREKT I DIN E-POST

Nu kan du få allt från erbjudanden på de nyaste mobilerna och fullskaliga IT-lösnigar till branschnyheter och spännande samhällsinitiativ från runt om i Österbotten

Registrera mig Nej, tack!

Vi söker en försäljare av företagstjänster

Publicerad 21-03-2019

Efterfrågan på ICT-tjänsterna hos företagen ökar, och för att fylla behovet söker vi därför Dig som kunde jobba hos oss som en aktiv

FÖRSÄLJARE AV FÖRETAGSTJÄNSTER  

Som företagsförsäljare är din uppgift att sälja JNT:s tjänster till nya och befintliga företagskunder i Vasa med omnejd. För att lyckas med uppgiften bör du ha erfarenhet av lösningsorienterad försäljning och ha god förmåga att kommunicera med personer som gör beslut samt konsultera företagsledningen. Du är ett säljproffs som jobbat med kundkontakter och har goda försäljningsmeriter.

En avgörande framgångsfaktor kommer att vara att du har en god kommunikationsförmåga och har kännedom om den lokala marknaden.  Du är kundserviceorienterad, inspirerande samt innovativ och har en förmåga att göra resultat. Du fungerar självständigt och drivs av försäljning och kan de båda inhemska språken.

För att uppnå goda resultat känner du till teknik och har förmågan att förstå kunders behov. Din bakgrund kan vara teknisk eller kommersiell. Våra kunniga team sköter om installationerna hos kunden.

JNT erbjuder en trygg arbetsplats med engagerade och serviceinriktade medarbetare. Till ditt förfogande har du fina kontorsutrymmen och den senaste tekniken. JNT erbjuder goda förtjänstmöjligheter som baserar sig på ditt personliga engagemang, samt möjlighet till flexibla arbetstider. På JNT uppmuntras man till personlig utveckling och stöder utbildning inom området som man arbetar med.

Mer information fås av Chefen för Företagstjänster Thomas Carp  +358447218330, 8.4 och 10.4 kl 14:00 – 16:00

Skicka din ansökan samt cv med löneanspråk senast den 12.4.2019 till adressen: rekry[a]jnt.fi. Rubricera din ansökan ”Företagsförsäljare – JNT”     

 

JNT Jakobstadsnejdens Telefon Ab grundades år 1887 och företaget fungerar under alla telekommunikationsområden: data, telefonitjänster, TV samt IT-lösningar. JNT:s huvudsakliga marknadsområde är framför allt Österbotten och i synnerhet kustområdet. Som kunder finns både privatpersoner och företag. JNT:s kontor finns i Jakobstad samt Vasa och företaget har över 50 anställda.