Serviceinriktad IT-expert till Kempele

Vi förstärker vårt IT-team och söker nu en serviceinriktad och ansvarstagande:

Delar du vårt intresse för att identifiera tekniska problem samt hjälpa till med att lösa dessa? Om svaret är ja, ska du söka arbetet som IT-expert till vår IT-support. Vårt IT-team jobbar med att kartlägga, utveckla och förbättra våra företagskunders och potentiella kunders IT-miljöer samt med vår egen interna IT. Vi hjälper våra kunder hitta för dem passande IT-lösningar, implementera dessa samt upprätthålla och utveckla dem i samarbete med kunden.

Till dina arbetsuppgifter hör bland annat att jobba med arbetsstationer/PC:n, servrar, systemadministration och Microsoft 365. Du kommer att ta hand om diverse support-ärenden via CRM-systemet, telefon, e-post och kundbesök. Du kommer också få ha hand om, och fullfölja diverse projekt inom ramarna för vår IT-support.

Vi söker dig som kan jobba självständigt men som också jobbar bra i team. Du bör vara intresserad av att lära dig nya saker och känna dig bekväm med utmaningar. Som fördel ses erfarenhet inom IT-branschen samt goda språkkunskaper i finska och engelska. Du bör ha körkort eftersom IT-supporten även jobbar på plats hos kunder.

Din arbetsplats finns i vårt nyöppnade kontorsutrymme i Kempele. JNT är en relativt ny aktör på marknaden i Uleåborg, så det här är en unik möjlighet att vara med och utveckla och växa vår verksamhet i området. Kempele erbjuder en utmärkt arbetsmiljö och JNT ger dig möjlighet att bli en del av ett dynamiskt och växande företag. På det nya kontoret kommer du att kunna arbeta med den senaste tekniken och inverka på de ICT-lösningar som erbjuds åt företag i regionen.

Bli en del av vårt team och hjälp oss att skapa framgångshistorier i Uleåborgsregionen!

Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Anställningen börjar enligt överenskommelse.

Vi erbjuder en trygg och inspirerande arbetsmiljö i ett välfungerande bolag och i en bransch som är i ständig utveckling. Hos oss får du därmed ett utvecklande jobb och ett team av IT-experter som dina närmaste kollegor. Till ditt förfogande har du ändamålsenliga kontorsutrymmen, den senaste tekniken och dina kollegors stöd. Vi har flexibla arbetstider och möjlighet till distans-jobb. Vår personal har även tillgång till E-passi.

Mera information fås av IT-Supportens Team Leader Samu Penttilä (på finska) 24.6-14.7 kl. 8-16: 040 487 5858, samu.penttila[a]jnt.fi.

Sök tjänsten genom att sända in din CV samt en fritt formulerad ansökan senast den 14.7 till adressen rekry[a]jnt.fi. Rubricera din ansökan med ”IT-expert Kempele”.

JNT består av 90 anställda som tillsammans upprätthåller och erbjuder internet-, TV-, telefoni-, och IT-tjänster i kustområdet mellan Kristinestad och Uleåborg. Vårt huvudkontor är beläget i Jakobstad och därtill har vi verksamhetsställen i Vasa, Karleby, Kannus, Ylivieska, Brahestad och Uleåborg. Våra kunder är företag, kommuner, städer och privatpersoner. Vi brinner för att ge våra kunder de bästa möjliga tjänsterna tillsammans med den bästa möjliga servicen. Personalen uppmuntras till eget initiativtagande och vi stöder våra medarbetares personliga och yrkesmässiga utveckling.