Systemexpert

Vår IT-support i Jakobstad söker förstärkning i form av en

systemexpert

Delar du vårt intresse för att identifiera tekniska problem samt hjälpa till med att lösa dessa? Om svaret är ja, ska du söka arbetet som Systemexpert till vår avdelning för IT-support. Våra systemexperter jobbar med att kartlägga, utveckla och förbättra våra företagskunders och potentiella kunders IT-miljöer samt med vår egen interna IT. Vi hjälper våra kunder hitta för dem passande IT-lösningar, implementera dessa samt upprätthålla och utveckla dem i samarbete med kunden. 

Till dina arbetsuppgifter hör bland annat att jobba med arbetsstationer/PC:n, servrar, systemadministration och Microsoft 365. Du kommer att ta hand om diverse support-ärenden via CRM-systemet, telefon, e-post och kundbesök. Du kommer också få ha hand om, och fullfölja diverse projekt inom ramarna för vår IT-support.

Vi söker dig som kan jobba självständigt men som också jobbar bra i team. Du bör vara intresserad av att lära dig nya saker och känna dig bekväm med utmaningar. Som fördel ses erfarenhet inom IT-branschen samt goda språkkunskaper i svenska, finska och engelska. Du bör ha körkort eftersom IT-supporten även jobbar på plats hos kunder.

Vi erbjuder en trygg och inspirerande arbetsmiljö i ett välfungerande bolag och i en bransch som är i ständig utveckling. Hos oss får du därmed ett utvecklande jobb och ett team av IT-experter som dina närmaste kollegor. Till ditt förfogande har du ändamålsenliga kontorsutrymmen, den senaste tekniken och dina kollegors stöd. Vi har flexibla arbetstider och möjlighet till distansjobb. Vår personal har även tillgång till E-passi. Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med placeringsort i Jakobstad.

Tilläggsinformation och ansökan

Mera information fås av IT-Supportens Team Leader Jan Långbacka: 06 786 8428, jan.langbacka[a]jnt.fi. För att söka tjänsten skickar du din CV och fritt formulerade ansökan senast den 11.12 till adressen rekry[a]jnt.fi

JNT

JNT består av ca 65 anställda som tillsammans upprätthåller och erbjuder internet-, TV-, telefoni-, och IT-tjänster i Österbotten. Till JNT-koncernen hör också Konttoripiste och Multitronic | JNT-butikerna i Jakobstad och Vasa. Vi brinner för att ge våra kunder de bästa möjliga tjänsterna tillsammans med den bästa möjliga servicen. Trots att JNT är ett företag med lång historia, är JNT idag ett modernt och aktuellt företag. På JNT uppmuntras man till personlig utveckling och eget initiativtagande. Vi stöder också utbildning inom området som man jobbar med.