Ett smart larmsystem för hemmet

Point är ett smart hemlarmsystem som har tagit fasta på användarvänligheten. Point-larmsystemet installeras på några minuter och fungerar med Wi-Fi, samtidigt som det värnar om din integritet i och med att varken bild eller ljud spelas in. Point är designad för att inte störa dig i onödan, men om det oväntade inträffar, får du direkt en notifikation till alla anslutna mobiltelefoner och har möjlighet att agera.

Blir du förvirrad av alla alternativ? Ingen fara, hör av dig så rätar vi ut dina frågetecken. Hos oss får du personlig service på svenska, finska och engelska!

Enkel att installera

Point liknar till utseendet ett traditionellt brandlarm och fästs enkelt i taket på en central plats i bostaden. Enheten kopplas till hemmets trådlösa wifi-nät, och sensorerna fångar upp olika förändringar i hemmiljön. Larmenheten fungerar med ett uppladdningsbart batteri som varar i 3-6 månader, beroende på miljöförhållanden. Du laddar sedan enheten enkelt med den medföljande USB-C kabeln.

Så fungerar hemlarmet

Point kan aktiveras automatiskt genom att känna av när den sista personen har lämnat huset. Point håller koll på inomhusklimatet och ger dig en översikt på bland annat temperatur, luftfuktighet, mögelrisk samt ljudnivå, och sänder ett larm om ett gränsvärde uppnås. Ifall andra larm i ditt hem aktiveras, fångas larmsignalen upp av Point-enheten och du får en notifikation till din smarttelefon om händelsen. Larmsystemet kan meddela en eller flera mobiler, för att ni så snabbt som möjligt kan börja vidta åtgärder.

Användningsområden

Hemlarmet Point ger dig en trygg insikt i hemmiljön och kan användas i både egnahemshus och lägenheter. Systemet fungerar även som ett perfekt sätt att hålla koll på sommarstugan, som ofta står orörd längre perioder under vintermånaderna. Beroende på bostadsytan behövs 1-4 enheter för ett heltäckande larm.

De inbyggda sensorerna och mikrofonen fångar bl.a. upp:

  • Rörelser
  • Ljudet från krossade fönster
  • Larm från t.ex. brandvarnare
  • Mögelrisk
  • Temperaturförändringar
  • Fuktavvikelser

Kom igång

För att komma igång med Point-larmsystemet behöver du:

  • En eller flera Point-enheter från JNT
  • Trådlöst Wifi-nät i bostaden
  • Smarttelefon att styra Point-larmet via

Pris

Beställ det smarta hemlarmet från JNT för 9,95€/mån. I tjänsten ingår en Point-enhet, premiumabonnemang samt hårdvarugaranti så länge du abonnerar på tjänsten. Tjänsten förutsätter ett 24 månaders bindande avtal.

Erbjudande: beställ tre Point-larm för 19,95€/mån. Du avgör själv hur du fördelar och placerar larmenheterna, t.ex. två enheter i hemmet och en enhet i sommarstugan. Tjänsten förutsätter ett 24 månaders bindande avtal.

Point-larmen kan köpas i JNT’s butiker på Alholmsgatan 3 i Jakobstad eller Hovrättsesplanaden 18 i Vasa. Vi kan också sända produkten till dig mot fraktavgift.