Nollge – tulevaisuus on jo täällä

Nollge on JNT:n tarjoama IoT-konsepti, jonka avulla pystyt turvaamaan kriittiset toiminnot ja valvomaan niitä. Langattomia liittymiä kiinteistöjen, kiinteistötekniikan ja esinekohteiden luotettavaan valvontaan. 

IoT-ratkaisuja globaalin langattoman Sigfox-verkon kautta

JNT tarjoaa IoT-liittymiä (Esineiden Internet) hyödyntäen maailman kehittyneimpiä tiedonsiirtoteknologioita. Ratkaisut lisäävät tehokkuutta ja optimoivat energiankulutusta, ja lisäksi ne soveltuvat erityisen hyvin käytettäviksi turvasovellusten yhteydessä. Langattomat yhteydet voidaan ottaa käyttöön jopa sellaisissa kiinteistöissä, joissa ei ole sähköliittymää.

Häiriöttömät yhteydet luovat turvallisuutta, paristot antavat erittäin pitkän käyttöiän ja huoltovapaus mahdollisuuden keskittyä ydintoimintaan. JNT tarjoaa mahdollisuuden valita jopa satojen tuoteratkaisujen joukosta maailman suurimmassa IoT-ekosysteemissä. Juuri sinun tarpeitasi varten, juuri oikeaan aikaan. Kun vielä voit vaikuttaa tulevaisuuteen. Lue lisää JNT:n IoT-konseptista täältä.

sigfox

Sigfox on maailman johtava Esineiden internetille ja Koneidenväliseen kommunikaatioon (M2M) tarkoitettujen langattomien ratkaisujen toimittaja globaalin Low-Power Wide-Area (LPWA) -verkkonsa ansiosta. Sigfox on markkinoiden kehittynein LPWA-verkko ja samalla ensimmäinen globaali verkko, joka on suunniteltu ainoastaan fyysisille, internetiin liitetyille yksiköille. Langaton Sigfox-verkko täydentää olemassa olevia suurkaistanleveyden järjestelmiä ja mahdollistaa pienten tietomäärien taloudellisen ja energiatehokkaan siirron pitkien matkojen päähän, mikä alentaa kynnystä monipuolisten ratkaisujen laajamittaiselle soveltamiselle, samalla kun se pidentää ratkaisevasti sekä paristojen että verkkoon liitettyjen yksiköiden elinikää.

miksi sigfox?

Sigfox on markkinoiden energiataloudellisin yhteys yksiköistä pilvipalveluun. Tulevaisuudessa voidaan odottaa yksiköitä, jotka eivät enää vaadi pariston vaihtoa tai  lataamista, vaan yksiköt tuottavat tarvitsemansa energian itse.

Sigfox-liittymät ovat erittäin kustannustehokkaita ja tekniikka yhteensopivaa Bluetoothin, GPS 2G/3G/4G ja Wi-Fin kanssa. Käyttäjäystävällisyyttä voidaan edelleen parantaa yhdistämällä Sigfox muihin liittymiin. Missiomme on laajentaa IoT-teknologian hyödyntämiskenttää ja erikoistua tarjoamaan yrityksille mahdollisuuksia luoda lisärvoa omassa toiminnassaan teknologiamme avulla. 

Sigfox-pohjaiset anturit ovat täsmällisiä, varmoja ja lähes huoltovapaita. Tietyt yksiköt toimivat ilman paristonvaihtoa jopa vuosikymmenen ajan. Sigfox IoT-yksiköt lähettävät pieniä määriä tietoa, jolloin jatkuvaa huoltopalvelutarvetta ei ole. Verkon laajuuden ansiosta yhteydet verkkoon ovat jatkuvatoimisia ja varmoja.

sigfox-verkon turvallisuus

Sigfox on turvallinen ja varma liittymä jopa kaikkein kriittisimmille sovelluksille. Turvallisuus on Sigfox-järjestelmän sisäänrakennettu ominaisuus, koko matkalla aina IoT-yksiköltä loppukuluttajalle. Niin anturit kuin käytössä oleva radiotekniikkakin ovat suojattuja ulkoisilta häiriöiltä. Kryptauksessa käytetään esimerkiksi lähetettyjen viestien sisältämän informaation ja viestien sekvensoinnin yhdistelmää.

Lisätietoa

Voitte ottaa yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme osoitteessa Alholminkatu 3 Pietarsaaressa, Poikkikuja 7 Vaasassa, tai Heinolankaari 12 Kokkolassa (Konttoripisteen tiloissa).