Tervetuloa JNT:lle – olemme luotettava pohjalainen

Internet

JNT tarjoaa edullisesti luotettavan laajakaistan sekä kotiin että mobiiliin. Jos etsit markkinoiden nopeinta ja vakainta ratkaisua, sinun kannattaa investoida kuituun. Kuituverkkomme on yksi Suomen kehittyneimpiä.

JNT Kuitu

JNT Kuidulla saat nopean ja vakaan nettiyhteyden. Lisäksi voit valita perinteisen kaapeli-TV:n tai joustavan IPTV:n. Kartoitamme jatkuvasti JNT Kuidun tarvetta Pohjanmaalla, joten ilmaise kiinnostuksesi täällä.

yritykset

IT-palvelut, kommunikointipalvelut, liittymät ja laitteisto, kaiken saa samasta paikasta.

TV

Televisiota voi nykyään katsella hyvin monella eri tavalla. JNT tarjoaa kolme erityyppistä tv-palvelua: perinteinen kaapeli-tv, IPTV ja JNT Viihde.

Selfie

Selfie on JNT:n itsepalveluportaali, josta voit tilata kuidun, internetin, IPTV:n tai kaapeli-tv:n. Voit myös tehdä muutoksia jo olemassa oleviin palveluihin ja tarkistaa asiakastietosi ja laskusi.

Kampanjat

Kampanjasivultamme löydät erilaisia kampanjoita ja etuja. Kampanjat ja edut päivitetään jatkuvasti ja vuodenajan mukaan. Vieraile sivulla löytääksesi tämänhetkiset kampanjamme.

Tekniset tiedotteet

Mikäli palvelusi ei toimi, tarkistathan ensin häiriötiedotteemme.

Ota yhteyttä

On hienoa, että ongelmien ilmaantuessa tai epävarmuuden hetkellä on mahdollisuus kysyä apua. Mieluiten auttaja olisi todellinen henkilö, joka tietää aiheesta paljon ja parhaassa tapauksessa vielä puhuu samaa kieltä kuin sinä. Kaiken tämän voimme tarjota sinulle.

Uutiset

Lue tuoreimmat uutisemme. Alta löydät uutisia, jotka koskevat sekä palvelujamme että asiakkaitamme. Mukavia lukuhetkiä!
Näytä kaikki uutiset.

Tarkista liittymäsi nopeus

Alla olevan napin kautta voit katsoa internetliittymäsi nopeuden.

Huomaa että nopeus vaihtelee riippuen siitä, onko päätelaitteet kytketty verkkokaapelilla suoraan modeemiin, yhteyden pituudesta kiinteistön ja tietoliikennekeskuksen välillä sekä tekniikasta jolla yhteys on toteutettu. Muut tekijät jotka vaikuttavat nopeuteen ovat kiinteistön sisäverkko, langaton internetin käyttö (WiFi) sekä laitteet ja ohjelmat joita käytetään.