henkilökohtainen ict-kumppanisi

Olemme ICT-kumppani, joka auttaa yrityksiä IT-, puhelin- ja tietoturvapalveluiden kanssa. Tarjoamme myös JNT-kuitua, monitoimilaitteita, esitystekniikkaa, toimistokalusteita, -tekniikkaa ja -tarvikkeita – paikallisesti ja luotettavasti.

Paikallisella toimittajalla on monia etuja, tunnemme toiminta-alueemme yrittäjien arjen ja olemme sitoutuneita tekemään yrityksien toiminnasta sujuvaa ja tehokasta. Olemme palvelualttiita, helposti tavoitettavissa, joustavia ja kolmikielisiä.

Meillä on palvelupisteitä Pietarsaaressa, Vaasassa, Kokkolassa, Kannuksella, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa, mutta tietysti palvelemme myös näiden paikkakuntien läheisillä alueilla. Autamme kaiken kokoisia yrityksiä.

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste fuusioitui JNT:hen 1.1.2024. Laajemmalla tuotevalikoimalla ja laajemmalla osaamisella odotamme innolla saavamme palvella sinua.

räätälöidyt ratkaisut

Räätälöimme ratkaisut juuri teidän tarpeenne ja toivomuksenne mukaan.

lähellä sinua

Olemme paikallisia Pohjanmaalla. Teemme työtä pohjalaisten kanssa Pohjanmaan tulevaisuutta ajatellen.

Sinunlainen palvelu

Asiantunteva henkilöstömme antaa henkilökohtaista palvelua ja auttaa sinua mielellään, asiassa kuin asiassa.

IT-palvelut

Keskittykää ydintoimintaanne – anna meidät hoitaa IT-palvelunne.

Jotta pystyisimme työskentelemään helposti ja tehokkaasti tietokoneiden ja verkon täytyy toimia. IT-tuki on palvelumme yrityksille, joilla on suppea IT-henkilöstö tai ei ollenkaan omaa IT-osastoa, joka pitää huolta tietokoneista ja verkkotoiminnasta.

Internet ja kuitu

Toimitamme liittymän tarpeidenne mukaan.

Nopea ja vakaa Internet-yhteys on useimmiten kaiken muun viestinnän pohjana. Kaikki viestintä ja kaikki lisäpalvelut toimitetaan Internetin kautta. Kiinteä Internet-yhteys on se väylä, jota pitkin lähes kaikki yrityksen informaatio kulkee.

puhelinpalvelut

Sopivat viestintäratkaisut pohjalaisille yrityksille on vahvuutemme.

Cloudberry puhepalvelun avulla voitte koota kaiken viestinnän samaan virtaan. Tarjoamme myös kustannustehokkaan vaihdeliittymän sekä laajan valikoiman DNA:n yrityspalveluja yrittäjille Pohjanmaalla.

Hosting & web-palvelut

JNT Datacenter tarjoaa ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille sekä palvelintilaa tarpeen mukaan.

JNT Datacenter on moderni ja turvallinen palvelinkeskus, joka tarjoaa luotettavia ja hintansa arvoisia hostingpalveluja, kuten virtuaalipalvelimia, tarkoitukseen varattuja erillisiä palvelimia ja co-location-palveluja.

Turvallisuus

Autamme teitä pitämään tietojanne ja omaisuuttanne silmällä palomuuri-, kameravalvonta- sekä hälytyksensiirtopalveluilla.

Meiltä saatte korkealaatuisia turvallisuuspalveluja. Hoidamme asennuksen, tarkistamme että kaikki toimii ja opetamme teitä käyttämään tarvittavaa teknologiaa.

Ota yhteyttä

Autamme teitä mielellämme löytämään juuri teille sopivia ratkaisuja. Ottakaa mielellänne yhteyttä yrityspalvelumyyntiimme.

Tekniset tiedotteet

Mikäli palvelusi ei toimi, tarkistathan ensin häiriötiedotteemme.

Asiakastarinat

Miten olemme auttaneet yritysasiakkaitamme.


Tyytyväisiä JNT-asiakkaita