Yrityksille

IT, data ja Telekom on meidän juttu

Autamme teitä mielellämme mm Internetyhteyden, puhelinliittymän, kameravalvonnan ja dataturvallisuuden kanssa. 

Tarjoamme korkealaatuisia palveluja joita on helppo käyttää.

Autamme kaikenlaisia yrityksiä Pohjanmaalla. 

Yrityspalvelumyynti

Cloudberry puhepalvelu

Cloudberry on helppokäyttöinen korkean teknologian vaihdepalvelu. Cloudberryllä voit koota kaiken viestinnän samaan virtaan.

Lue lisää

Hosting & Konesalipalvelut

Etsitkö luotettavaa ja edullista hostingpalvelua? Olisiko aika päivittää palvelimenne ja sijoittaa ne moderniin ja turvalliseen palvelinkeskukseen? Tarjoamme North Shore Datacenterin...

Lue lisää

Kameravalvonta

JNT:n kameravalvontapalvelun avulla suojaat yrityksesi yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla. Takaamme että tallennettu materiaali on suojattuna, jos kameroita vahingoitetaan.

Lue lisää

JNT (Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy) perustettiin vuonna 1887.

JNT toimii kaikilla telekomin osa-alueilla: data, puhelinpalvelut, TV ja IT-ratkaisut. Pääasiallinen markkina-alueemme on Pohjanmaa ja erityisesti sen rannikkoalue. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä. Toimistomme sijaitsee Pietarsaaressa osoitteessa Alholminkatu 3. Meillä on myös yrityspalveluiden myyntikonttori Vaasassa, Rauhankadulla 22.

Tavoitteemme on olla itsestään selvä valinta asiakkaan tarvitessa telekom-palveluja. Arvoihimme kuuluu olla luotettava yhteistyökumppani, paikallinen toimija ja tarjoamme palveluja asiakkaan ehdoilla - haluamme mahdollistaa asiakkaillemme tekniikan ja palvelut, joita toiminta-alueellamme on tarjolla.

Voit luottaa meihin. Lupaamme kunnioittaa asiakkaidemme henkilötiedot henkilötietolain mukaisesti. Lue rekisteriseloste tästä.

Tietoa vapaista työpaikoista löydät täältä.

JNT:n asiakaspalvelu on aina lähellä. Tarvitset vain soittaa.

Vahvuutemme

Räätälöidyt palvelut

IT-palvelut, viestintäpalvelut, liittymät, laitteet ja paljon muuta yhdestä ja samasta paikasta.  Räätälöimme ratkaisut tarpeidenne ja toivomuksienne mukaan.

Lähellä sinua

Olemme paikallisia ja teemme töitä Pohjalaisten kanssa edistääksemme Pohjanmaata. 

Henkilökohtainen palvelu

Ammattimainen asiakaspalvelumme palvelee teitä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.