Tietoa meistä

JNT on paikallinen teleyritys, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua. Tarjoamme palveluita kaikessa, mitä televiestintä nykyään pitää sisällään: data-, puhelin-, televisio- ja IT-ratkaisuja. Pohjanmaa on kotimme, ja tarjoamme kuluttajapalveluita Kokkolan ja Kristiinankaupungin välillä, yrityspalveluita tarjoamme huomattavasti laajemmalla alueella. Asiakaskuntamme on ihanan monimuotoinen ryhmä, jota yhdistää yksi asia: kaikki haluavat edullisia ja luotettavia palveluita sekä hyvää asiakaspalvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ja juuri sitä me voimme heille tarjota.

Kokenut ja utelias palveluntarjoaja

Pietarsaaren seudun puhelin Oy perustettiin vuonna 1887, mikä tekee meistä alamme kolmanneksi vanhimman yrityksen Suomessa. Yhtiö on siten kokenut langattoman viestinnän synnyn 1900-luvun alkupuolella ja kaikki lukemattomat teknologiset edistykset, joita sen jälkeen on tapahtunut. Vankka kokemus ei kuitenkaan ole se asia, mikä tekee JNT:stä erityisen, vaan tiedon ja uteliaisuuden yhdistelmä, jonka avulla luomme innovatiivisia ideoita, jotka pitävät meidät teknologisessa kehityksessä askeleen edellä muita.

Haluamme antaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut parhaalla mahdollisella tavalla. Kun muut sulkevat ovet, me avaamme ne. Me JNT:llä ajattelemme, että yhteydenottokynnyksen on oltava matala kaikissa kanavissa. Kuituverkkomme on yksi Suomen parhaiten kehittyneistä ja jatkamme sen rakentamista voidaksemme tarjota asiakkaillemme korkealaatuiset palvelut edulliseen hintaan. Pääkonttorimme sijaitsee Pietarsaaressa, mutta meillä on myös toimipisteitä Vaasassa, Kokkolassa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa.

JNT on luotettava kumppani, joka tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja ja henkilökohtaista palvelua. Olemme alueemme nopein vastauksen antaja, riippumatta siitä, esitetäänkö kysymys myymälässämme, puhelimessa vai digitaalisesti.

Telepalveluiden valikoima on todella suuri, minkä vuoksi monille on vaikeaa tietää, mitä palveluita he tarvitsevat. Tehtävämme on kuunnella ja löytää asiakkaalle parhaiten sopiva ratkaisu. Tällä tavalla luomme vahvat ja pitkäaikaiset asiakassuhteet, jotka muodostavat liiketoimintamme kulmakivet.

Kaikkien tulisi tuntea olevansa osa JNT-perhettä – riippumatta siitä, oletko ollut asiakkaamme 30 vuotta vai 30 minuuttia. Kunnioitamme asiakkaidemme henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti. Lue rekisteriseloste täältä.

JNT yrityksille

Tarjoamme luotettavia ja kohtuuhintaisia ​​telepalveluita ja räätälöityjä ratkaisuja yrityksille.

kuulemme mielellämme sinusta

Asiakkaan ehdoilla tapahtuvan palvelun avulla luomme luottamuksen, joka johtaa kestäviin suhteisiin.