Palomuuri

Palomuuripalvelut sisäänrakennetulla VPN:llä, eli salatulla tiedonsiirrolla.

Meiltä saatte täyden, tarpeisiinne sovitetun palomuuripalvelun. Me pidämme huolen, että palvelu toimii optimaalisesti ja täyttää toimintanne turvallisuusvaatimukset.

Palomuuripalvelut

Meidän palomuuripalvelumme suojaa IT-ympäristöänne ei-toivotulta liikenteeltä, hyökkäyksiltä ja hakkereilta. Palomuurin kautta voitte myös rajata organisaatiostanne ulospäin kulkevan liikenteen, joka saattaa olla riski yrityksellenne.

Sopeutumiskykyinen ja yksinkertainen

Me olemme joustavia ja tarjoamme palomuuripalveluita monipuolisesti kaikenkokoisille yrityksille palvelun monimutkaisuudesta, budjetista sekä tarpeista ja toiveista riippumatta. Etsimme yhdessä juuri teille sopivan ratkaisun. Asennuksen jälkeen palomuuripalvelumme suojaa IT-ympäristöänne ilman, että teidän täytyy huolehtia sen huollosta ja ylläpidosta.

Toimiva kokonaisuus

Tärkeintä on, että me toimitamme teille toimivan kokonaisuuden, joka täyttää tarpeenne. VPN-palvelu etätyöhön on nyt tärkeämpää kuin koskaan ja sisältyy sen vuoksi kaikkiin pakettivaihtoehtoihimme. Me tarjoamme ratkaisuja myös erillisiin toiminnan kohteisiin. Tarpeen vaatiessa palomuuriin voidaan yhdistää 4G Backup, joka säilyttää internetyhteyden mahdollisten katkosten aikana.

Lisätietoa

Voitte ottaa yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme osoitteessa Alholminkatu 3 Pietarsaaressa, Poikkikuja 7 Vaasassa, tai Heinolankaari 12 Kokkolassa (Konttoripisteen tiloissa).