SIP-trunk vaihdeliittymä

SIP-trunk on luotettava ja kustannustehokas vaihdeliittymä. Kun otatte käyttöön SIP-trunk palvelumme vanhat ISDN-liittymät voidaan lopettaa. SIP-trunk palvelun käyttö johtaa reiluun kustannussäästöön.

Mikä on SIP-trunk?

SIP-trunk on palvelu jota JNT voi tarjota yrityksille jotka haluavat soittaa edullisesti ja hyödyntää kaikkia toimintoja, joita IP:seen perustuva puhelinvaihde tarjoaa. Palvelu tukee useimpia IP-vaihteita ja toimii perinteisten yritysliittymien korvaajana.

SIP-trunk tarjoaa mahdollisuudet kaikkiin perinteisen puhelinliikenteen perustoimintoihin ja palveluihin kuten numerosarjoihin, suorasoittoihin, puheluihin hälytyspalveluun ja muihin yhteiskuntapalveluihin. Useimmat tarjotut perinteisen puhelinliikenteen lisäpalvelut voit saada myös SIP-trunkin yhteyteen.

SIP-trunk voidaan yhdistää melkein mihin tahansa IP-vaihteeseen ja voit myös hyödyntää olemassa olevaa verkkoyhteyttä kuten kuitua. Lisäksi koko palvelu siirtyy helposti uuteen osoitteeseen.

SIP-trunkit korvaavat perinteiset ISDN-yhteydet. Puhelujen laatu säilyy hyvänä ja hinnat alhaisina.

Sopiiko Sip-trunk järjestelmääni?

Voit liittää SIP-trunkin useimpiin palveluihin kuten IP-pohjaisiin puhelinratkaisuihin tai Skype-/Lynch-pohjaisiin palveluihin. Lisäksi voit useimmissa tapauksissa pitää oman puhelinnumerosarjasi ja käyttää sitä palvelussa riippumatta nykyisestä operaattoristasi.

Tarvitset ainoastaan SIP-trunkia tukevan puhelinvaihteen IP-puhelinliikennettä varten eli nk. IP-PBX:n. Voit myös pitää ISDN-pohjaisen vaihteesi ja yhdistää SIP-trunkimme siihen. Asennamme yksinkertaisesti konvertterin, jonka ansiosta vaihteesi on yhteensopiva IP-PBX:n kanssa.

Voimme tarjota sinulle yksilöllisen SIP-trunk ratkaisun, joka täydentää olemassa olevaa järjestelmääsi. Voimme myös koota ja asentaa täydellisen IT- ja viestintäpaketin, joka kohtaa yrityksesi tarpeet. Sinä päätät mikä vaihtoehtoo sopii teille parhaiten.

Mitä SIP-trunk maksaa?

SIP-trunk Basic

  • Sopii erinomaisesti pienemmille yrityksille.
  • Vakiona 10 puhelinnumeroa ja 10 puhekanavaa.
  • Tarvitset vain internetliittymän kiinteällä ip-osoitteella, ja tarvittaessa se järjestyy kauttamme; toimitus tapahtuu VPN:n, varmistetun erillisen internetliittymän tai julkisen verkon kautta.
  • Hinnat alkaen 35 euroa/kk, plus 100 euron kytkentämaksu.

SIP-trunk Advanced

  • Sopii suuremmille yrityksille, kaupungeille, kunnille ja yhteisöille, joilla on paljon puheliikennettä ja suuremmat varmuusvaatimukset.
  • Vakiona 30 puhekanavaa.
  • Tarvitset vain internetliittymän kiinteällä ip-osoitteella, ja tarvittaessa se järjestyy kauttamme; toimitus tapahtuu VPN:n, varmistetun erillisen internetliittymän tai julkisen verkon kautta.
  • Hinta tarjouksen mukaan.

Hinnat Alv 0 %

Miksi valitsisin SIP-trunkin ja JNT Pohjanmaalta?

JNT:n SIP-trunk helpottaa yrityksesi siirtymistä uuteen puhelinliikenneteknologiaan. SIP-trunk sopii Sinulle riippumatta siitä johdatko suurempaa tai pienempää yritystä, koska palvelu sopeutetaan Sinun tarpeittesi mukaan.

JNT on Pohjanmaalla ja työskentee päivittäin pohjalaisten yritysten kanssa. Tämä johtaa siihen että tunnemme ympäristön ja kysynnän . Autamme teitä henkilökohtaisesti palvelun asentamisessa ja ylläpidossa ja, koska olemme lähellä voimme tarvittaessa tulla myös käymään.

Cloudberry vaihdepalvelu

Mikäli haluatte eroon vanhasta puhelinvaihteestanne tai jos teillä ei ole puhelinvaihdetta joka tukee IP-puhelinliikennettä, meidän pilvipohjainen viestintäpalvelumme Cloudberry olisi teille sopiva palvelu. Lue lisää Cloudberrystä tästä.

Lisätietoa

Voitte ottaa yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme osoitteessa Alholminkatu 3 Pietarsaaressa, Poikkikuja 7 Vaasassa, tai Heinolankaari 12 Kokkolassa (Konttoripisteen tiloissa).